Bodrogi Oszter Sándor haláláról nyilatkozott

Startlap - Startlap
A Kossuth-díjas színművészt október 29-én este érte a halál. Barátja és pályatársa meghatóan beszélt róla. Heti bulvárösszefoglaló.

Bodrogi Oszter Sándor haláláról nyilatkozott

Fotó: MTI/Beliczay László

Évtizeden át tartó barátság volt az övék. A színjátszás mellett a vadászat szeretete is összekötötte őket. Bővebben

Lesifotót közölt a Bors: egymásba szeretett a Hír Tv két műsorvezetője?

Kollégáik előtt is titkolják a viszonyt, mindketten közel egy éve váltak el – állítja a lap. Az esti műsorsáv két ismert figuráját, akiknek képmásával épp az utóbbi hetekben plakátolták tele az országot, a reptéren fotózták le együtt. Ha kíváncsi vagy, kikről van szó, és megnéznéd a felvételt, akkor itt folytasd az olvasást.

Gabriella Spanic visszatért Magyarországra: videón jelentkezett be Budapestről 

Minden értelemben visszatér: szombat este ismét a Dancing with the Stars műsorában lesz látható. A titokzatos felbukkanásával kapcsolatban készült rövid felvétel itt elérhető.

L.L. Junior okkal nem csókolja meg feleségét kamerák előtt

A jelenleg a Nyerő Párosban szereplő L.L. Junior Instagram-oldalán elmélkedett kicsit a műsorról, posztja végén kitért arra is, hogy feleségével, Körtvélyessy Kingával miért nem csókolóznak kamerák előtt. A választ ebben a cikkben találod.

Polgár Árpád elárulta, honnan van az a rengeteg pénz: “Amíg élünk, addig azt csináljuk, amit akarunk”

Polgár Tünde férje, aki gyakorlatilag már 55 éves korára elérte, hogy egyetlen családtagjának se kelljen dolgoznia soha többé, elmesélte, miből élnek olyan jól. Videó.

Danics Dóra gyorsan eltapsolta az X-Faktor főnyereményét

A várakozásokra immár tíz éve rendre rácáfolva hatalmas nézettség mellett futó X-Faktor jubileumi évadának elindulása kapcsán a Fókusz belenézett az eddigi győztesek pénztárcájába. Megkérdezték, ki mire költötte a 12 milliós nyereményt, a válaszok pedig igen változatosan alakultak. További információkért katt ide.

Puzsér Róbert és Zacher Gábor tiltólistára kerülhetett

A hírről Puzsér Róbert számolt be. Miután a Károli Gáspár Református Egyetem lemondta szereplését, nyomozni kezdett, és nemcsak saját magáról, hanem Zacher Gábor személyét illetően is váratlan információkat derített kiBővebben.

Szívszorítóan búcsúztak a Jóbarátok sztárjai James Michael Tylertől

A Jóbarátok Guntherjét alakító James Michael Tyler halála megrázta a sorozat sztárjait. Ha érdekel, hogyan emlékezett meg a színészről Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow vagy éppen Matt LeBlanc, ide kattints.

Rátonyi Krisztina kockázatos műtéten esett át

Rátonyi Krisztina nyáron bicikli-balesetet szenvedett Révfülöpön, egy vízelvezető-árokba hajtott véletlenül, aminek következtében eltört az egyik hátcsigolyája. A műsorvezető kálváriájáról itt tudhatsz meg mindent.

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Hivatalosan kiderült, mi okozta II. Erzsébet halálát