Bódi Margó fellépése után kitört a balhé a Nicsak, ki vagyok? csapatai között

Bódi Margó vérre menő vitát pattintott ki, de Hevesi Krisztának is jutott egy nagy sértés a műsorban, a hét hónapos terhes Radics Gigi felbukkanása pedig nem várt fordulat volt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-12-21 13:37

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bódi Margó fellépése után kitört a balhé a Nicsak, ki vagyok? csapatai között

A Nicsak, ki vagyok? 5. adásában ahogy eddig is, úgy most is több leleplezés volt. A legváratlanabb talán Radics Gigi felbukkanása lehetett, aki hét hónapos terhesen állt színpadra. Arról, milyen élmény volt ez a számára, ebben a cikkben találsz egy rövid interjút az énekesnővel. Hevesi Krisztáról is lekerült a jelmez, őt Király Viktornak közben sikerült jól megsértenie. Videó és további részletek itt. De talán a legizgalmasabb jelenet Bódi Margó körül alakult, aki vérre menő vitát pattintott ki. Erről is van videó, íme

Müller Péter is megfertőződött: “Úgy éreztem, mintha hirtelen megöregedtem volna, aztán reggelre ez elmúlt”

A 84 éves Kossuth-díjas író és a felesége is koronavírusos. Müller Péter nemcsak állapotáról, hanem annak filozófiai vonatkozásáról is szólt. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor katt ide.

Liptai Claudia titokzatos posztot írt a nagy visszatéréséről

Miután 2018-ban Liptai nem hosszabbította meg a szerződését a TV2-vel, csak kisebb feladatokat kapott a konkurenciánál. De ennek vége. Ha érdelelnek a részletek, akkor nézd meg a bejegyzését.

Gabriela Spanic különleges ajándékkal lepte meg Emiliót

Nagyon érdekes volt a mi kapcsolatunk

– meséli Emilio a dél-amerikai színésznőről, akivel nemcsak a tánc, hanem egy másik szenvedély is összefűzte. Nem véletlen, hogy a magyar énekes a stábnak szánt meglepetésen túl egy különleges tárgyat is kapott búcsúzóul Spanictól. Miről van szó? Innen kiderül.

Különleges ruhában ment férjhez a világhírű magyar modell: Axente Vanessa gyönyörű menyasszony volt

Fotó: Oleg Nikishin/Epsilon/Getty Images

A 25 éves Axente ritkán szerepel, nevét annak ellenére sem sokan ismerik, hogy igencsak komoly karrier áll a háta mögött. A modell indiai szerelmének, Rahilnak mondta ki a boldogító igent Budapesten. A nagy eseményről szerencsére rengeteg szuper képet posztolt, bőven van mit nézegetni, ha erre a linkre kattintasz.

Pécsi Ildikó fia: Már együtt karácsonyoznak a mennyben édesapámmal

Szűcs Csabáért lassan ugyanúgy aggódnak a szerettei, ahogy korábban Pécsi Ildikóért, a gyász látványosan felemészti a fiatal férfit. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Tóth Gabi sírva reagált a kommentelőknek

Az énekesnő a napokban a Családvarázs című internetes műsorban megtörten mesélt arról, hogy anyósának köszönhetően az egész családja megbetegedett. A koronavírusról szóló nyilatkozatával váratlan, kíméletlen indulatokat kavart. Bővebben.

“Ezeknek nem döglünk meg” – Ernyey Béla élete legfontosabb nőiről beszélt, akik között csak egy szerelem kapott helyet

Ernyey úton-útfélen elejt különféle megjegyzéseket a hírhedt hódításairól, az nlc.hu Nők az életemben sorozatának felkérésére azonban azt mondta, nem róluk akar megemlékezni, mert ezeknek az ügyeknek nincs akkora jelentősége. Azonban vannak olyan asszonyok, akikkel távolról sem romantikus a viszony természete, ugyanakkor nagyon fontosnak tartja őket, és roppant sokat köszönhet nekik. Illetve van valaki, aki az igazi nagy szerelem, és aki mégis belefért ebbe a kivételes felsorolásba. Ha érdekel Ernyey Béla és a nők története, akkor olvasd el ezt az írást tőle.

Alföldi Róbert szomorúan törölte pékséges sztoriját

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Nemzeti Színház egykori igazgatója egy újlipótvárosi pékségben került olyan konfliktusba, amelyet szeretett volna megosztani másokkal is. A posztot azóta törölte, mert mint mondja, “kétségbeejtő és szomorú” az, ahogyan az emberek reagáltak a történtekre. Bővebben.

Csősz Bogi kiakadt, perrel fenyegeti Molnár Ninit

A Feleségek luxuskivitelben két szereplője között egy táska szított akkora viszályt, hogy bíróságra juthat a dolog. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Mai nap hírei

Mit fedezel fel elsőre a képen? Sok mindent elárul rólad

unilife.hu10 órája

Visszatérünk a télbe, újra havazás és lehűlés várható

agroinform.hu13 órája

Szakadhat a hó hétfő hajnalban

koponyeg.hu13 órája

Zéró has: 9 étel, ami segít „kiütni” a hasi zsírt!

napidoktor.hu14 órája

Felcsaptak a lángok Budapesten

metropol.hu16 órája

Csonka András: “Gyáva voltam ahhoz, hogy úgy éljem az életem, ahogy szerettem volna.”

eletforma.hu17 órája

Föld alatt futhat Budapest új körútja

autonavigator.hu18 órája

Óriási Covid karanténtábort épít Kína, de ha már nincs náluk veszély, minek kell?

bitcoinbazis.hu19 órája