Bochkor Gábor meglepő vallomása az exeiről: "Nem tudom, biztos beteg vagyok"

Startlap - Startlap
A rádiós magánéletét saját műsora női vendégei elemezték, és Bochkor váratlanul reagált. Bulvárösszefoglaló.

Bochkor Gábor meglepő vallomása az exeiről: “Nem tudom, biztos beteg vagyok”

Várkonyi Andrea exének szerelmi életét az ATV #Bochkor című műsorában analizálta Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella.Bochkor nem várt választ adott. A folytatásért erre a linkre kattints.

Szilágyi István özvegye eladja a házat: így hirdetik az ingatlant

Humenyánszky Jolán eddig határozottan állította, hogy nem szeretne megválni a férjével közös otthonától, ahol a gyilkosság történt, de meggondolta magát. A háznak már kint van a hirdetése, az özvegy testvére kommentálta a hírt. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Balázs Andi megmutatta édesapját: nagyon hasonlítanak egymásra

A CBA reklámarcaként ismertté vált művésznő fiúját szoktuk látni, de a magánélete többi részét féltve őrzi. Édesapjával most mégis kitett egy közös szelfit, és a szakállas úrért odavannak a kommentelők. A fényképért ide kell kattintani.

Nézd meg Ördög Nóra új “munkahelyét”, és aztán sápadozz velünk

Miután nem olyan régen a balatoni háza kilátását mutatta meg, egy újabb igencsak irigylésre méltó jelenetet osztott meg a mindennapjaiból Ördög Nóra. A tévés legújabb képén aktuális munkaállomása látható, ahol laptoppal a kezében, csodálatos környezetben ücsörög. Íme.

Rózsa György “véletlenül” elárulta születendő unokája nevét – klasszikus keresztnév mellett döntöttek

Amikor májusban bejelentette, hogy nagypapa lesz, Rózsa György úgy tett, mintha ezt nem volna szabad elfecsegnie. A műsorvezető a Reggeli keddi adásában folytatta ezt a hagyományt, amikor megmondta, mi lesz a pici neve. Videó és további részletek itt.

Eduárd hercegről hallottál már? És Anna hercegnőről? Pedig ők is Erzsébet királynő gyerekei

Ezen a képen mindenki rajta van, de vajon felismered őket? (Fotó: Fox Photos/Hulton Archive/Getty Images)

Károlyt mindannyian jól ismerjük, lévén ő a trónörökös, és – sajnos – András hercegneve is bekerült a hazai köztudatba a szexuális zaklatási vádak miatt. De azért róla se tudunk túl sok mindent, Anna hercegnőről és Eduárd hercegről meg aztán pláne nem. Az alábbi cikkben megismerkedhetsz Erzsébet kevésbé híres gyermekeivel.

Michelle Obama elmesélte, hogyan nevelte a lányait a Fehér Házban

Amikor 2009-ben Barack Obama lett az Egyesült Államok elnöke, két lánya, Malia és Sasha 7 és 10 évesek voltak. A család innentől fogva egészen 2017-ig a Fehér Házban élt. Ez komolyan felborította a megszokott rendet, de Michelle Obama igyekezett tartani magát az elveihez. Friss interjújában arról nyilatkozik, hogyan nevelte a két lányt akkor, majd a férje leköszönése utáni években. Részletek itt.

Barbara Streisand ajándékott küldött Geroge Floyd kislányának, a tévés zsaruk a rendőri brutalitás elleni küzdelemre adakoznak

Különleges meglepetést küldött Barbara Streisand Gianna Floydnak, a kegyetlen rendőri túlkapás áldozatává vált George Floyd hatéves lányának. Gianna az Instagramon mutatta meg az ajándékát. Fotó és további részletek itt találhatók.

Nem Streisand az egyetlen híresség, aki a George Floyd halálával foglalkozik: Tom Scharpling, a nálunk is népszerű Monk – A flúgos nyomozó producere érdekes kezdeményezést indított. A filmes a rendőrös tévésorozatok alkotóit szólította fel, hogy adakozzanak “a helyes célra”, és járuljanak hozzá a “a valódi változáshoz”. Minderről bővebben itt írnak.

Jennifer Lopez új kutyája egy életre kelt plüssállat, Jennifer Garner meg elárulta, miért sétáltatja babakocsiban a macskáját

J. Lo családjába új házikedvenc érkezett egy elképesztően aranyos kutya személyében. Az énekesnőnek nevet még nem sikerült találnia az eb számára, de arra futotta az idejéből, hogy felhúzzon neki egy Instagram-oldalt. Így ha ide kattintasz, te is alaposan megszemlélheted a zsemlebarna négylábút.

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Másik kisállatos hírünk is van a mai napra: ennek főszereplője Jennifer Garner és az ő macskája, aki abban a szerencsés – vagy talán inkább szerencsétlen – helyzetben van, hogy babakocsiban sétáltatják. Miért? Innen kiderül, és fotókat is nézegethetsz Garnerék különös szokásáról.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Elhunyt Szilágyi István

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja