Blikk: Rogán Antal egy 20 évvel fiatalabb exmodellt vett feleségül

Startlap - Startlap
A politikusnak ez már a harmadik házassága. Bulvárösszefoglaló.

Blikk: Rogán Antal egy 20 évvel fiatalabb exmodellt vett feleségül

A kabinetminiszter vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy milyen hamar rátalált a szerelem a 2019 őszén benyújtott válása után. Rogán Cecília (akit azért merünk így szólítani, mert előszeretettel veszi fel és le volt férje vezetéknevét, homályban hagyva, hogy jelenleg hogyan is hívják) máris utódot kapott Rogán Barbara személyében. Bővebben.

Tóth Andi megmutatta, hogyan alázza őt Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban: “Imitálj spermiumot az arcodon”

Tóth Andi már korábban utalt rá, hogy névrokona nem kifejezetten kedveli őt, de akkor még diplomatikusan ködösített. Nem így a legújabb bejegyzésében, amelyben képernyőfelvételeken tárta fel egy direkt celebeknek készült csoport létezését, és hogy konkrétan mire gondol. Íme.

Mindeközben több más ismert magyar személyiség szállt be a bejegyzés alatti kommentfolyamba, Schobert Norbi például “vigyázz, kirúgat” felkiáltással. Részletek itt.

Berki Krisztián Tóth Gabinak: “Mikor a cipőboltomban vett 500 ezer forintért krokodilbőr cipőt és abban énekelt, azt elfelejtette”

Nem ez lesz Tóth Gabi kedvenc napja a héten, ugyanis a Life TV Brékingjében is őt vették elő. A műsort vezető Berki Krisztián szintén egy olyan sztorival szolgált, amelyben ismét Tóth Gabi volt az alázó fél, csakhogy – Berki narratívája szerint – igencsak álszent módon tette mindezt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Káprázik a szemünk, vagy Kulcsár Edina tényleg azt posztolta ki, amire gondolunk? 

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A szexuális életéről is szokatlan nyíltsággal nyilatkozó egykori Miss World Hungary mintha újfent kicsit több információt osztott volna meg a kelleténél. Az ártatlan, januári összegzésként induló írás egyébként amiatt is érdekes, mert megtudhatjuk belőle, hogy amikor Kulcsár év végi “összekapom magam” fogadalma valójában egy tonnányi szépészeti beavatkozást jelent. A teljes bejegyzést ide kattintva nézheted meg.

Palácsik Lilla: Elhidegültem Tamástól

Vajna Tímea húga, valamint férje, Visváder Tamás házassága az októberben megszületett gyermekük szoptatása miatt került nehéz helyzetbe. Palácsik Lilla a Fókusznak mesélt nehézségeikről. Videó.

Trokán Nóra: A görög nagymamám ellátott némi praktikával

2018 óta ő A Tanár egyik főszereplője, de rengeteg dolgot csinál még a sorozaton kívül – kevesen tudják például, hogy fotózik. Édesapjáról, Trokán Péterről csodálattal beszél, úgy tűnik, hozzá érzi magát közel leginkább. Az nlc.hu interjút készített Trokán Nórával, amelyben karrierjén, híres családján és mediterrán gyökerein túl arról is beszámol, hogyan tartja karban szépségét. A beszélgetést itt tudod elolvasni.

Híreket mondtak a Való Világban: “Ez vakcina, ezt a betegeknek adják be, ez nem védőoltás”

Szó szerint tátott szájjal nézték a külvilágtól teljesen izoltált villa lakói, ahogy felolvasták nekik az elmúlt időszak legfontosabb híreit. Merci viccesnek nevezte a Capitolium megtámadását, Dani Maradona halála után “több napot csinálta volna ezt a nyugasztaló fesztivált”, a tőzsdei hírek kapcsán megtudhattuk, hogy “volt már nekünk ilyen összeomlásos dolog, és akkor jött ez a válságos dolog”. De a kedvencünk VV Bálint tájékoztatása volt az oltásról, illetve Virág, akit Joe Biden győzelme egyáltalán nem érdekelt, csak Donald Trump “ergya” haja. Videó.

Hajdú Péter menyasszonya vetélése óta a munkába temetkezik 

A 25 éves Láng Eszter terápiaként tekint arra, hogy gondolkodni sincs ideje a munkától, és tele van adrenalinnal. Ő és Hajdú decemberben közölték, hogy elvesztették kisbabájukat. Bővebben.

Amikor feleségének megindultak a fájásai, Lotfi Begi még két órára lepihent, mielőtt kórházba vitte a terhes nőt

Túl sokáig tartott az előző esti buli. A zenész történetére Demcsák Zsuzsa kikerekedett szemekkel reagált, és közölte, hogy soha ne engedje elválni a feleségét. Videó és további részletek itt.

Marilyn Manson bukása már elkezdődött: dobta a kiadója, a sorozataiból kivágták

Fotó: John Shearer/WireImage

Az amerikai zenészt volt menyasszonya, Evan Rachel Wood és több más nő vádolta meg hétfőn nemi erőszakkal és szexuális zaklatással. A Westworld sorozat főszereplőjeként ismert Wood 2007-ben jelent meg Manson párjaként, amikor ő 19, a férfi 38 éves volt. Az ügy felkavaró részleteit ebben a cikkben ismertetik.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter országjárásra indul, és újabb tüntetést...

képcím

Varga Judit interjúját húsvéthétfőn is leadják a tévében

képcím

Varga Judit: Előfordult, hogy férjem bezárt a szobába