Blikk: Palik László és a TV2 nem békésen vált el egymástól

Startlap - Startlap
A lap értesülései szerint Palik Lászlónak nagy befolyása volt, de még többet akart, miközben a teljesítménye romlott. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: YouTube/Exatlon Hungary

Blikk: Palik László és a TV2 nem békésen vált el egymástól

A lap értesülései szerint Palik Lászlónak nagy befolyása volt, de még többet akart, miközben a teljesítménye romlott. Bővebben.

Boros szerint Bochkor miatt kellett távoznia a Bumerángból: “Majdnem beledöglöttem”

Bochkor Gábor viszont egészen másként emlékszik a történetre. A magyar rádiózás páratlan párosa, akikről a műsor elkaszálása után derült ki, hogy valójában a stúdión kívül szinte szóba sem álltak egymással, ebben a cikkben nyilatkozik a témáról.

Kulcsár Edináék a Nyerő Párosról: Mi azért jöttünk, hogy megmentsük a házasságunkat

Mindenki döbbenten hallgatta a házaspárt, L.L. Junior csak annyit mondott, “váó”. Videó.

Nem ez az egyetlen érdekes hírünk a “híres” párok vetélkedőjének hétfőn indult szériájával kapcsolatban, ahol már annyira kifogyhattak a húzónevekből, hogy a versenyzők sem ismerik fel egymást, és be kell mutatkozniuk. Ha megnézzük a jelenlegi felhozatal polgári foglalkozásait, akad néhány meglepő elem. Részletek.

Csontos Karina családja megszólalt az autóbalesetről: “Azt hittük, a szobájában alszik”

A Sztárban Sztár leszek! adásaiból megismert Csontos Karina nővére, Szandra azt mondja, húga különös körülmények között, a tudtuk nélkül távozott a családi otthonból a tragédia előtt, két olyan fiatal férfi társaságában, akikkel nem is tartotta a kapcsolatot. További információkért katt ide.

Salma Hayek ritkán látott lányával vonult fel egy premieren

Stuart C. Wilson/Getty Images

A 14 éves Valentina, aki örökölte Hayek egzotikus szépségét, ezúttal némileg elterelte a figyelmet édesanyja tulajdonképpen megszokottnak mondható, a sejtetésnél többet megengedő ruhaválasztásáról. Fotók.

Zalatnay Sarolta újabb milliókat kapott Kásler Miklóstól

Alig egy hónapja, hogy a miniszter személyes jóvoltából 10 millió forintos támogatásban részesült, éppen akkor, amikor nagy nyilvánosság előtt aláírta a kormánypárt Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióját. A fejleményekről ebben a cikkben írnak.

Az megvan, hogy Bíró Icának nem is ez az igazi neve?

Mivel a divatszakma és a média rákapott a megszólításra, végül hivatalosan is felvette a Bíró Ica nevet, és immár a személyi igazolványában is ez áll, de a születési anyakönyvi kivonatában más szerepelt. Ha érdekel a név története, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ungár Anikó 58 év után tüsire vágatta hosszú szőke haját

“Felkészültem erre nagyon fiatalon, amikor láttam idősebb kolléganőket, hogy bent ragadtak egy bizonyos stílusban, ami nagyon jó volt nekik húszévesen és azt gondolták, ha azt viselik, akkor ők ott maradnak”

– mesélte Ungár, aki ahhoz képest, hogy a Reggeliben töltött néhány perce során szinte majdnem végig a frizurája szolgáltatta a témát, meglepően izgalmas interjút adott. Ungár Anikó haja és gondolatai a szépségről és az öregedésrőlerre a linkre kattintva láthatók és hallhatók.

Esztergályos Cecília érzékletes beszámolót adott egészségügyi állapotáról: “Úgy üvöltöttem, mint egy állat”

A Kossuth-díjas művésznőt a közelmúltban kétszer is meg kellett műteni, az idei színházi évadban már lemondott a visszatérésről. Bővebben.

Angelina Jolie gigantikus szájékszere vagy gyönyörű gyerekei a feltűnőbbek?

Anthony Harvey/Getty Images

Még az ő híresen kimért tekintetét és szép vonásait is nevetségessé tette a gyógyászati segédeszköznek beillő kiegészítő, amit az új Marvel-film premierje alkalmából magára aggatott. Jolie arcától és szájklipszétől távolodva azonban láthatóvá válik hatból öt gyermeke, akik egytől egyig szépek és mosolygósak, tekintet nélkül biológiai szüleikre. Fotók.

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

Angelina Jolie Budapesten - kiderült hol és mennyiért lakik a...

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya