Blikk: Marsi Anikó újra randizik, nem is akárkivel!

Startlap - Startlap
Szulák Andrea baljóslatú bejegyzéssel reagált a hírre. Bulvárösszefoglaló.

Blikk: Marsi Anikó újra randizik, nem is akárkivel!

Fotó: TV2

Nemrég ment tönkre a kapcsolata Palik Lászlóval, ám úgy tűnik, sikerült túllendülnie zátonyra futott házasságán. Lapértesülések szerint ismét randizik Marsi Anikó. Ha kíváncsi vagy, kivel, ide kattints.

A hírre reagált Szulák Andrea is, aki – ha jól értelmezzük a sorait – jóindulatú figyelmeztetést fogalmazott meg Marsi felé. Bejegyzését itt olvashatod el.

Megszületett az ítélet Balázs Kláriék plágiumügyében

Henry Bratter 2018-ban nyújtott be keresetet a magyar bírósághoz azt állítva, hogy Balázs Klári és Korda György ellopták az egyik dalát. Az izraeli zeneszerző 60 millió forintot követelt Balázséktól. Ha kíváncsi vagy, hogyan döntött a bíróság másodfokon, ebből a cikkből megtudhatod.

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férjével pózol

“Ritka pillanat… Legközelebb talán jövőre tudom rávenni” – írta a férjével közös képhez Jakupcsek. Ha nem akarsz az újabb fotóra egy évet várni, most és itt megnézheted.

Weisz Fanni szuperszexi nyaralós fotót lőtt Cipruson

Ha az ember lánya celeb, és épp egy napsütéses, tengerparti országban nyaral, elengedhetetlen kellék egy Instagramra posztolt bikinis fotó. Weisz Fanni szerencsére nem feledkezett meg eme kötelezettségéről. Ezen a linken megnézheted.

L.L. Junior aláírná a petíciót, amit azért indítottak, hogy ne emeljenek vádat Hopp Csilla ellen

Sokan megdöbbentek, amikor a rendőrség vádemelési javaslatot nyújtott be Hopp Csilla ellen. Az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított azért, hogy ne legyen vádemelés, a kezdeményezésüket pedig LL Junior is támogatja. Részletek.

Tolvai Reni zseniálisan vágott vissza az őt kritizáló Tóth Gabinak

Egyszerre volt vicces, jó fej és teljesen oké Tolvai Reni visszavágója Tóth Gabi megjegyzésére, amire sokan valószínűleg ennél keményebben reagáltak volna. Ha kíváncsi vagy, ide kattints.

Mestercukrász: megvan a legjobb három

Megvan a Mestercukrász három dobogósa. A versenyzőket a dobostorta tányérdesszert verziójával, illetve a hollywoodi csillogás megidézésével tették próbára. Ha érdekel, hogy ki a kieső, ebből a cikkből megtudhatod.

Lehullt a lepel: ők a Dancing with the Stars új évadának versenyzői

Fotó: TV2

A TV2 egy bulis sajtótájékoztatón jelentette be a Dancing with the Stars második évadának versenyzőit. Ha kíváncsi vagy, kik azok a sztárok és profi partnereik, akik táncra perdülnek ősszel, kattints ide.

Az a meglepő, hogy Sharon Stone nem fulladt bele abba a rengeteg tüllbe

Inkább egy jelmezre hasonlított a ruhája. Neked hogy tetszik? A Cannes-ban készült fotót itt nézheted meg. 

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók