Blikk: Kósa Lajos "köszönettel elfogadta" a csengeri örökösnő ajándékait

Startlap - Startlap
A napilap birtokába került az ajándékozási szerződés. Reggeli hírösszefoglaló.

Blikk: Kósa Lajos “köszönettel elfogadta” a csengeri örökösnő ajándékait

A napilap birtokába került az ajándékozási szerződés, amiből az derül ki, hogy a fideszes képviselő elhitte Sz. Gáborné meséjét. Kósa Lajos vallomásában a szerződés aláírását se tudta felidézni. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ijesztő képsorokat rögzített a kamera az M0-ásnál

A Magyar Közút kamerája Maglód térségében vette fel, ahogy egy nő a szalagkorlátnak ütközik személyautóval. A felvételnek ez az emészthetőbb része, az igazán sokkoló rész csak pár perccel később kezdődik. Íme.

Ezentúl Vidnyánszky Attilától is függ, ki kapja a Kossuth- és Széchenyi-díjakat

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítványának kuratóriumi elnöke, a Nemzeti Színház igazgatója, a Magyar Teátrumi Társaság vezetője, valamint a Magyar Művészeti Akadémia tagja és a beregszászi színház főrendezője újabb feladatot kapott. Bővebben.

Újfajta, aggasztó koronamutánst találtak Nagy-Britanniában

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

A kutatók által legutóbb azonosított új típus hasonlít a brit variánsként emlegetett B117-re, de a szakértők szerint olyan mutációkkal rendelkezik, amelyek aggodalomra adnak okot. További információkért katt ide.

Videón, ahogy beszakad a balatoni jég a járókelők alatt

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata által megosztott felvételen jól látszik, hogy a Balaton jege tele van bámészkodókkal. Pedig, ahogy azt a jelen példa is mutatja, sehol nem alakult ki olyan jégfelület, amelyen biztonsággal tartózkodhatnánk. Videó.

Először állt kamera elé B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak

Hétfő reggel folytatódott a Való Világból ismert Novozánszki Fanni ügyének tárgyalása. A vádlott továbbra is tagadja a vádakat. Részletek itt.

Mészáros Lőrinc hatalmasat szakíthat a PET-palackokon a kormány segítségével

Az év elején még úgy tűnt, Mészáros Lőrinc csak egy albertirsai palackozót vesz, de ha most valaki tárcsázza az országban egyedülálló PET-feldolgozó üzemről ismert Recy-Pet Kft. központi számát, az is a felcsúti milliárdos ásványvizes cégnél csörög már ki. Mészáros ismét kiváló időzítéssel, éppen akkor szerezte meg a ritka technológiát, amikor az állam mindjárt sokmilliárdos piacot teremthet neki. A folytatásért ide kell kattintani.

Rudolf Péter: A Vígszínház egyértelmű célja, hogy ki-ki megnyugvást találjon végre

Az Eszenyi-ügy belső vizsgálata véget ért, de még mindig nem lehet tudni, milyen eredménnyel. A botrányról tavaly óta csend van, ugyanakkor vannak hírek: a színház és a fővárosi önkormányzat is saját etikai kódexet rak össze. Ebben a cikkben az új igazgató, Rudolf Péter, valamint Gy. Németh Erzsébet kulturális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes számol be a fejleményekről.

Donald Trump él és integet

Fotó: Joe Raedle/Getty Images

Az USA előző elnöke hetek óta nem szerepelt nyilvánosan, és még a Twitter is letiltotta. A minap azonban megjelent a golfklubja környékén az őt élető tömegben. Fotó, videó és további részletek erre a linkre kattintva nézegethetők.

Hópelyhekkel búcsúzik a tél

Szerda estig több helyen kialakulhat havas eső, kisebb havazás. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...