Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet

Startlap - Startlap
A lap értesülései szerint Meggyes Dávid már el is vitte minden személyes holmiját közös otthonukból. Bulvárösszefoglaló.

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet

A lapnak Horváth Gréta egyik ismerőse nyilatkozott arról, mi történt, mióta kirobbantak Meggyes Dávid kellemetlen titkai, és bejelentették, hogy elválnak egymástól. Horváth a minap Palik Lászlónak adott interjút, ahol arról beszélt: szeretne “kedvesnek és bátornak maradni”. Részletek.

Sosem látott közös képekkel emlékezik Csollány Szilveszterre Tóth Dávid

Fiatalkorom ikonja vagy, felnőttként pedig barátok lettünk. Utoljára novemberben találkoztunk, beültünk ebédelni egyet, emlékszem bolognait kértél. Nem akartad túlspilázni, nem úgy, mint amikor te sütöttél, főztél nekünk valami elképesztően finomat. A sok nagyszerű emlék és a végtelen jóindulat, kedvesség, ami eszembe jut ha rád gondolok.

Galéria.

Kulcsár Edina első videóklipjére egy nap alatt 13 ezer dislike érkezett

Hiába tiltotta le a kommentelést, egy apró trükkel ki lehet deríteni a YouTube-on, hogy áll az Egyetlen szó című dal tetszési indexe. A videó nézettsége rendkívül magas, hamarosan elérheti az egymilliót, de nagy a valószínűsége, hogy ez nem Kulcsár Edina előadóművészi tehetségének köszönhető. Videó és további részletek itt.

Pottyondy Edina kopaszra borotválta a haját, aggódnak a kommentelők

A bátorság a fájdalom halála. A fejbőr a legvégső határ. Ha igen, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Eszemben sincs szépen meghalni. Aki mer, az nyer. A szerelem mindent legyőz. Mert változtatni és változni. Ne torpanj meg, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, a barátaid, az anyád, pasid. Különben is, mi baj történhet, mit csinál a haj? Nő. Olyan, mint az erdő vagy a Mészáros-birodalom.

A momentumos képviselőből humoristává avanzsált Pottyondy zavarba ejtő videót tett közzéSzépség és motiváció címmel, a bevezetésben közölte, “dobok nektek egy Britney-t”, utalva Britney Spears 2007-es idegösszeomlására, majd elővett egy ollót, amit a hajnyíró is követett. A hozzászólók – nem véletlenül – nem tudták eldönteni, mi is az, amit láttak. Íme a felvétel.

Harry herceg és Meghan Markle több mint egy éve nem képes megcsinálni a sorozatot, amiért 7,7 milliárdot kértek

Chris Jackson/Getty Images

18 millió angol fontot, vagyis több mint 7,7 milliárd magyar forintot kaptak a Spotify-tól, hogy a tervek szerint 2021-ben beindítsák saját podcastműsorukat. Ehhez képest egyetlen adás készült el, 2020 decemberében, percenként félmillió fontért. A Spotify besokallt. Az ügyről és annak fejleményeiről ebben a cikkben írnak.

Tótpeti Lili a világ legszebb 40 lánya között van

A 20 éves nagykanizsai lány, aki a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul, még meg is nyerheti a Miss Worl világversenyét. Fotó és további részletek itt.

Ujlaki Dénes koronavírusos, beszólt a kormánynak

A Katona József Színház 77 éves színésze, aki kétszer győzte le a rákot, elég rossz állapotban van. Bővebben.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra 10 évre titkosították szerelmes leveleiket

A házaspár már az esküvő előtt felkészült a tizedik házassági évfordulóra. Bővebben.

Szebeni István: Mi vagyunk a legrosszabb állatfaj

A TV2 híradósa saját, komor arcképével fémjelezve folytatta lesújtó társadalomkritikáját, ezúttal egy rövidebb bejegyzésben osztotta meg gondolatait az embereket hajtó, mindent felemésztő gyűlöletről. Íme.

Sosem találod ki, mi Pierrot másik foglalkozása

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Megasztár korai szériáiban ismertté vált dalszerző és producer több száz társasjátékot készített, a közhiedelemmel ellentétben jelenleg már főként erre koncentrál, és nem a zenére. Nemcsak táblára, képernyőre is fejleszt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Piroska Olajos)

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása