Kiemelt Hírek 2021. október 05.

Blikk: Galambos Lajos gálánsan kifizette Bogit

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 05.
A bulvárlap akkurátus értesülésekkel rendelkezik arról, hogyan egyeztek meg a több tízmilliónyi forgalmat bonyolító cégekről, és az olyan vagyontárgyakról, mint a 17 szobás, ősfás parkkal, halastóval rendelkező villaépület. Aki olvasta Lajcsi korábbi nyilatkozatait, annak váratlan lesz a végeredmény. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Blikk: Galambos Lajos gálánsan kifizette Bogit

A bulvárlap akkurátus értesülésekkel rendelkezik arról, hogyan egyeztek meg a több tízmilliónyi forgalmat bonyolító cégekről, és az olyan vagyontárgyakról, mint a 17 szobás, ősfás parkkal, halastóval rendelkező villaépület. Aki olvasta Lajcsi korábbi nyilatkozatait, annak váratlan lesz a végeredmény. Íme.

Járai Kíra még csobbant egyet a Dunában: tökéletes bikinitestet villantott

A 42 éves színésznő alakját (meg az októberi strandolásra sarkalló kalandvágyát) fiatal lányok is megirigyelhetnék. Videó.

“Isten őrizz attól, hogy beleszóljak a vasárnapi menübe” – tévés séfjeink magánélete Wolf Andrástól Fördős Zéig

Krausz Gábor és Rácz Jenő feleségeit senkinek sem kell bemutatni, ahogy Sárközi Ákos kapcsolatát is viszonylag közelről követi a bulvársajtó. De ott van például Wolf András, akinek a szíve választottjáról keveset tudunk, vagy Vomberg Frigyes Erzsébete, akiről fotót is alig láthattunk. És ne feledkezzünk meg a legégetőbb kérdésről sem: ki főz a sztárszakácsok konyhájában otthon? Bővebben.

Young G váratlan vallomása: egy éve nem feküdtek le barátnőjével

A Való Világból megismert Rácz Béla és Norina egészségügyi problémák miatt tették félre a testiséget. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Lothar Matthäus az ötödik feleségétől is elvált

Gisela Schober/Getty Images

A hatvanéves focista hét év után bontotta fel házasságát a szinte feleannyi idős nejével, akivel közös gyermeküket nevelik. Részletek.

Séfek Séfe: az egyik versenyző már nem bírja, hogy állandóan ordítoznak velük

Vomberg Frigyes rutinos üvöltve káromkodó, Krausz Gábor száját pedig a legnagyobb természetességgel hagyják el olyan fordulatok, mint a “ha nem lesz meg, szétverlek”.Nem csoda, Pikács Árpád kiborult. Videó.

Berki Mazsi mindjárt szül, és szebb mint valaha

Berki Krisztián felesége ráadásul tökéletesen oldotta meg a szeszélyes időjárás által fokozódó ruhaválasztási nehézségeket. Fotó.

Juhász Árpád: Ahogy észrevett, azonnal nekem rontott a medve

Az immár a 87. életévében járó híres tévés geológus a rádióban mesélt egzotikus expedíciói során megesett életveszélyes kalandjairól. Bővebben.

Bálint zokogva távozott a Holtak szigetéről: “Ezt a szégyent, mindenkinek csalódást okoztam”

Az éhezés és a rendkívüli körülmények közepette egy egyszerűnek tűnő feladatból is őszintén drámai pillanatok születnek. A versenyszám során majdnem utolsónak befutó Gáspár Evelin is azzal nyugtatta Filipánics Bálintot, hogy ő volt a jobb. Videó

Kirk kapitány tényleg kijut az űrbe: a 90 éves William Shatner lesz a legidősebb űrhajós

Christopher Polk/NBC/NBCUPhotoBank via GettyImages

Ugyan nem a USS Enterprise fedélzetén, de Jeff Bezos jóvoltából a Star Trek főszereplője két társával együtt néhány napon belül a való életben is megtapasztalhatja a világűrt. William Shatner nagy vágya teljesül. Részletek.

Keresés az oldalon