Bezár Gianni Annoni budai étterme 

Startlap - Startlap
Egy év sem telt el azóta, hogy Gianni és társa a járvány idején megnyitották a vendéglátóegységet, de állítják, hogy nem a sajátos időzítéssel volt a baj. Bulvárösszefoglaló.

Bezár Gianni Annoni budai étterme 

A Terra egy évig sem húzta, és azt maga Gianni és társa, Haraszti Zsolt executive chef is elismeri, hogy merész vállalkozás volt a járvány közepén új vendéglátóhelyet nyitni. Annoni és Haraszti azonban azt mondja, nem az időzítés volt a baj, és újra megpróbálják a közös munkát. További információkért katt ide.

“Mindent tudott, és még annál is sokkal többet” – megható tisztelettel búcsúznak színész kollégái Haumann Pétertől

Egymás után posztolják a közös képeket és gyászoló soraikat a szakmabeliek az elhunyt Kossuth-díjas színművészről. Haumann Péter, a Nemzet színésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 81 évesen távozott az élők sorából. Bővebben.

Bodrogi Gyula: Őszintén szólva nagyon gyengén bírom

A 88 éves színművész a fenti idézettel ellentétben mondhatni kedélyes nyilatkozatot adott a kórházból, ahová csütörtök hajnalban szállította be a mentő, amelyet személyesen Merkely Béla küldött neki. Bodrogi hazavágyik az intézményből, ugyanakkor azt mondja, van annak jó oldala is, hogy most bent kell feküdnie. Részletek.

Berki Mazsi először posztolt férje temetése óta

A médiaszemélyiség özvegye egy roppant szomorú üzenetet írt, amelyhez egy fekete-fehér családi fényképet mellékelt. A 41 évesen elhunyt Berki Krisztiánt múlt csütörtökön kísérték utolsó útjára. Íme.

Erzsébet királynő életében először találkozhat dédunokájával

Chris Jackson/Getty Images

A királynő korábban arról beszélt, alig várja, hogy megpillanthassa Harry herceg és Meghan Markle kislányát. Minek köszönhető, hogy Erzsébet sose látta még Lilibet Dianát, és miért éppen most fognak találkozni? Erre a linkre kattintva kiderül.

Nádai Anikó búcsúzik a Reggelitől

Nádai bejelentésének alighanem köze van a közelgő szüléséhez. Részletek.

Csányi Sándor: Egészséges ember nem megy színésznek

Úgy éreztem, fuldoklom, hogy valaki szeressen

– fogalmazott Csányi Sándor, aki ritka szereplője a bulvárnak, hiszen közismerten óvja magánéletét. Kadarkai Endrének azonban most mégis igent mondott, és cigányságáról, gyermekkora nehézségeiről és szakmája furcsaságairól mesélt. Interjú.

Göncz Árpád előre megjósolta, hogy Kandász Andrea össze fog jönni a férjével

Hat héttel azután, hogy megismerték egymást, Borszéki Ferenc szerelmet vallott Kandász Andreának. Igen ám, de Göncz Árpád Prágában gyakorlatilag a riporter és a rendező-operatőr találkozása pillanatában megmondta, mi fog történni. Az aranyos történet a Mokkában hangzott el. Videó.

Elhunyt Bo Hopkins, akivel a hetvenes években tele voltak a tévéműsorok és a mozik

Az amerikai színész több mint 130 filmben és egy rakás sorozatban szerepelt, 1969 és 1979 között számos fontos filmben játszott mellékszereplőként. Bo Hopkins életéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Ray Liotta gyászoló menyasszonya megszólalt: ” Olyan szerelem volt a miénk, amiről mindenki álmodozik”

Toni Anne Barson/WireImage

A 67 évesen elhunyt világhírű amerikai színész két évvel ezelőtt jegyezte el Jacy Nittolót. Liotta ugyan nyíltan beszélt arról, hogy boldog és szerelmes, de mindig szűkszavúan nyilatkozott. Húsz évvel fiatalabb jegyese most bepillantást adott abba, milyen volt közös életük. Bővebben.

(Címlapkép: YouTube/Nosalty)

Ez is érdekelhet

képcím

Csányi Sándor: Próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország...

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...