Berki Krisztián vasalt heréi festményt ihlettek

Startlap - Startlap
A volt MSZP-elnök Tenerifére költözött Rába Tímeával. Schobert Norbi kifejtette, miért kell Larának és Norbikának nyári munkát vállalnia. Ungár Anikó elmesélte, hogyan udvarolt neki Cseh Tamás. Bulvárösszefoglaló.

Festményt ihlettek Berki Krisztián vasalt heréi 

Berki Krisztián fő-polgármesterként mindenkinek kivasalja majd a heréjét, a testvérvárosok képviselőinek pedig kóstolóval egybekötött bemutatót tart majd találmánya külföldi értékesítése és a főváros jó hírnevének terjesztése céljából 

– ez a címe a megosztó témákat még megosztóbb módon feldolgozó drMáriás új műalkotásának. Ehhez a fantasztikus címhez még nagyjából annyit tudunk hozzátenni, hogy egy 80 x 100 centiméteres akrilfestményről van szó, de ez ki a fenét érdekel, amikor Berki Krisztián van rajta, ahogy a heréit vasalják. A csodálatos műalkotást erre a linkre kattintva találod.

A volt MSZP-elnök Tenerifére költözött Rába Tímeával

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Tóbiás József, az MSZP volt elnöke jelenleg is országgyűlési képviselőként tevékenykedik, de hosszú hónapok óta a munkáját a Kanári-szigetekről látja el. Arról, hogy miért döntöttek a költözés mellett, ebben a cikkben olvashatod el Tóbiás beszámolóját, ahol felesége, Rába Tímea családi tengerparti fotóját is megtalálod.

Schobert Norbi kifejtette, miért kell Larának és Norbikának nyári munkát vállalnia

Schobert Norbert gyakran nyilatkozik megkérdőjelezhető dolgokat, például táplálkozási tanácsait sokan fogadják kétkedő fülekkel. A fitneszguru most azonban valami olyasmiről beszélt, amibe nehéz lenne belekötni: elmesélte, miért küldte nyári munkára két gyermekét, Larát és Norbikát. Rubint Réka azt is megosztotta, milyen munkát végez Lara.

“Egyszer csak kinyílt az ajtó, és egy kéz benyújtott egy hosszú szál vörös rózsát” – Ungár Anikó elmesélte, hogyan udvarolt neki Cseh Tamás

Egy kifejezetten érdekes kapcsolat képe rajzolódik Ungár Anikó szavaiból, aki felidézte azt az időszakot, amikor a Pilvax közben vezette saját divatüzletét. Ide járt be rendszeresen Cseh Tamás a bűvésznek udvarolni…

Keresztes Ildikó megmutatta magát bikiniben, és milyen jól tette

Az utóbbi időben Keresztes Ildikó felszedett magára néhány kilót, amiről végül ő maga is belátta, hogy kifejezetten jól áll neki. Vajon ennek vagy másnak köszönhető az a bikinis fénykép, amelyet az 54 éves énekesnő közzétett magáról, ezt nem tudjuk. De annak alapján, ahogy nudista kalandjairól mesél, nem tűnik túl szégyenlősnek. De azért nem vetkőzik bárhol pucérra, és fürdőruhában is ritkán látni, szóval tessék kattintani, ide, ahol a fotót is megnézheted, és elolvashatod Keresztes elmélkedését a testéről.

Harry herceg és Jane Goodall majmos üdvözlése még György hercegnek is magasra tenné a lécet egy cukiságversenyen

Fotó: Apic/Getty Images

Harry herceg és a világ leghíresebb női etológusa, Jane Godall néhány kiválasztott fiatalnak tartott előadást a környezetvédelemről a windsori kastélyban. Hogy a dolog szakmai része milyen volt, arról nincs információnk, de elnézve azt a videót, amelyen a csimpánzkutató és a herceg majmokat imitáló módon, mint két igazán jó barát üdvözölték egymást, nincs kétségünk affelől, hogy ez szinte tök mindegy.

Arnold Schwarzenegger nemcsak izomból, hanem apai szeretetből is simán lenyomja a fél világot

Arnold Schwarzenegger kábé mindent elért, amit ezen a bolygón el lehet, és egészen döbbenetes módon miközben terminátorkodott, kormányozta Kaliforniát, sorra nyerte a Mr. Olympiákat, még arra is maradt ideje, hogy remek apuka legyen. Erre lehet következtetni legalábbis abból, ahogyan lányát köszöntötte születésnapján, meg abból, amit Christina Schwarzenegger korábban apák napján posztolt. Két fotóról, meg pár nagyon kedves sorról van szó, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg.

Új szereplő érkezett a Mátyás térre

A Barátok közt stábja a Kecskeméti Katona József Színház művésznőjével bővült, aki a Varga Izabella által megformált Balogh Nóra életét fogja megnehezíteni a jövőben. A következő cikkbből kiderül, ki az új színésznő, akinek szerepléséről egy rövid részletet találsz, valamint elmeséli, hogyan érezte magát az új közegben.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...