Béres Alexandra perel a Norbi-ügy miatt: "Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat"

Startlap - Startlap
Egy bankszámlaszámra hivatkozva állítják, hogy ő áll a Schobert család tagjait gyalázó Facebook-oldal mögött, amire Norbi már ráuszította a hatóságokat. Béres Alexandra kiakadt. Esti hírösszefoglaló.

Béres Alexandra perel a Norbi-ügy miatt: “Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat”

Egy mémoldal üzemeltetője egy bankszámlaszámra hivatkozva állítja, hogy Béres Alexandra állhat a ma már 40 ezres követőszámmal rendelkező Facebook-oldal mögött, amelyre Schobert Norbert már másfél éve feni a fogát. A Schobert család tagjait gyalázó csoportról Norbi januárban még azt gyanította, ” egy szakmai konkurense” áll mögötte, ezért a Gazdasági Versenyhivatal is érintetté vált az ügyben. Béres Alexandra kiakadt, és jogi lépéseket tett, hogy kiderítse, ki akarja “megkeseríteni a mindennapjait”. Bővebben.

Rúzsa Magdi elbűvölő fényképet mutatott három kisbabájáról

Az énekesnő ikrei, Lujza, Keve és Zalán közösen játszik a képen, ami erős bizonyíték arra, hogy a babák esetében nem igaz a szabály, miszerint a kevesebb több. Rúzsa Magdi gyermekei éppen most lesznek hat hónaposak. Íme a fotó.

Curtis beleállt Majkába: “Egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak”

A rapper állítja, három éve nem nyúlt kábítószerhez, és gyakorlatilag Majkát hibáztatja, amiért újfent elváltak útjaik. Curtis interjúját azonban Majka sem hagyta szó nélkül, aki egészen más megvilágításba helyezte az olvasottakat:

a teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppen hogy segítségre lenne szükség.

Ha érdekel az aktuális Curtis-Majka hisztéria újabb felvonása, akkor itt folytasd az olvasást.

Illés Fanni gyereke megszületett: itt vannak az első fotók

A paralimpikon és vőlegénye, Szabó Álmos első közös gyermeke két különleges keresztnevet kapott szüleitől. Bővebben.

145 ezer kilométer és 294 nap után felolvasták Erzsébet királynő titkos üzenetét

Kirsty O’Connor-WPA Pool/Getty Images

Az immár hetven éve regnáló uralkodó írását egy váltóbotba rejtették még 2021-ben, amely aztán körbeutazta a világot. A szöveget Erzsébet fia, Károly herceg ismertette a birminghami Nemzetközösségi Játékok nyitóünnepségén. Bővebben.

Bodrogi Gyula már a hétvégén visszatérhet a színpadra

A télen még életmentő műtéten átesett, majd tavasszal tüdeje miatt újra kórházba kerülő 88 éves színész a hírek szerint unokájával együtt fog fellépni ezen a héten. További információkért katt ide.

“Nincs ebben semmi dráma” – közölte Kautzky Armand arról, hogy különváltak feleségével

A színművész meglehetősen rezignáltan mesélt a Reggeli stúdiójában arról, hogy 22 év után házassága válságba került, ezért már nem élnek együtt feleségével. A beszélgetés során Kautzky párizsi utazásáról, és arról is szó esett, hogy már ő is főleg otthonról végzi a munkáját. Interjú.

Rácz Jenő boldogan fogadta, hogy végre ő is top-sztár, sorra gratuláltak neki a többiek

A séf felkerült a Forbes magazin legértékesebb hírességeit számláló listájára, ahol ugyan 15-en állnak előtte a rangsorban, de Rácz hálás köszönetet mondott. Társai pedig üdvözölték a “csapatban”. Részletek.

Fördős Zé a tévében magyarázta el, mi történik, ha siklóernyőzés közben pisilni kell

Az extrémsportokért rajongó séf válaszából sajnos az derült ki, hogy bizony nem mindig eső az, ami hullik az égből. A kérdés egyébként Peller Annát és Lakatos Márkot is egyaránt nagyon izgatta. Videó és további részletek itt.

Nyolc év börtönt kért Shakirára a spanyol ügyészség

Pascal Le Segretain/Getty Images

14 és fél millió euró, vagyis mintegy hat milliárd forint adó elcsalásával vádolják a kolumbiai színésznőt. Shakira szóvivője egy régebbi nyilatkozattal reagált a hírre, amelyben a művésznő a jogainak lábbal tiprásáról beszélt. Az ügyről erre a linkre kattintva olvashatsz.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...