Bereczki Zoltán párja, Bata Éva gyermeket vár

Startlap - Startlap
A 34 éves színésznő már a második trimeszterben jár. Bulvárösszefoglaló.

Bereczki Zoltán párja, Bata Éva gyermeket vár

A 34 éves színésznő már a második trimeszterben jár. Bővebben.

Szulák Andrea: A lányom édesapjával rendeztük a sorainkat

Szulák a múlt héten ünnepelte 57. születésnapját, amelynek apropóján interjúban mesélt arról, hogyan tekint vissza az elmúlt évekre, és hol tart most az életében. Részletek itt.

Tóth Andi: Nekem a covid előtt sem volt fellépésem

Az énekesnő Lilu műsorában árulta el azt a meglepő tényt, miszerint a személyét érő kifogások miatt már évek óta gondjai vannak a munkájával. Videó és további részletek itt.

Zimány Linda: Örülök, hogy van ez a konzultáció, azt a törvényjavaslatot várnám itthon is, amit két éve Donald Trump írt alá

A Bors egyenesen a Britney Spears hasonmásából jogászkodó influenszerré átalakuló Zimány Lindánál érdeklődött a kormány új állatvédelmi kérdőívéről. Zimány elmélkedései a témáról erre a linkre kattintva olvashatók.

Exkluzív interjú készült Kovács Istvánnal: “Húsz év alatt öt autót nyertem”

A hatvanas években ő alakította az Egri Csillagok Bornemissza Gergelyét és a Kárpáthy Zoltán címszerepét, egészen a hetvenes évekig hatalmas sztár volt. Azóta keveset szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek jó sztorijai. A BEST szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Kovács Istvánnal beszélgettek. Íme a felvétel.

Elhunyt Brunner Győző, a Metro, a Korál és a Taurus dobosa

Fotó: Fortepan/Hunyady József

Brunnert 77 évesen, a lapértesülések szerint Kanadában érte a halál. Munkásságáról és halála körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Zalatnay Sarolta otthonára rádőlt egy fa: “Olyan most a házam mint, egy háborús övezet”

A baleset még két szomszédja kertjében is hatalmas károkat okozott. Ebből a cikkből  Zalatnay Sarolta tolmácsolásából kiderül, mi történt.

Forgács Gábor túlesett a döntő műtétjén: “Már csak egyetlen vágyam van”

A prosztatarákkal diagnosztizált Forgácson már több operációt hajtottak végre, de a januári beavatkozásnak döntő jelentősége volt. Alapvetően jó hírekről számolt be, ugyanakkor kiderült, hogy már nem sokat vár az élettől. Ha kíváncsi vagy a nyilatkozatra, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Való Világban végre lemérték, kinek mekkora: meglepő eredménnyel zárultak az IQ-tesztek

Az RTL Klub gyakorlatilag sportot űz abból, hogy kifigurázhassa a reality játékosainak szellemi képességeit. A legutóbbi adásban végül teljes szívvel beleálltak a témába, és intelligenciatesztet töltettek ki a lakókkal. Videó.

Más izgalmak is történtek a villában: VV Merci felsült szerelmi vallomásával, a videón bejelentkező, frissen kiszavazott VV Virágot pedig alig ismerték fel a többiek, annyira sokat számít a smink. Merci félresikerült esetéről itt, Virág megjelenéséről meg itt találsz egy-egy rövid videót.

Milliókat gyűjtöttek Börcsök Enikő emlékére

Fotó: MTI/Czimbal Gyula

A január végén 53 évesen elhunyt színésznő halála nyomán megindult az adománygyűjtés a szervátültetettek javára. További információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók