Bereczki elmondta, miért vált el Szinetár Dórától

Startlap - Startlap
A zenészre néhány hónapja talált rá az új szerelem. Bulvárösszefoglaló.

Bereczki Zoli: Ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni

Sokszor csalódott, de Bereczki Zoltán tanult a kudarcokból a karrierjében és szívügyekben is. Ezért ritka, hogy ennyire megnyílik a magánéletével kapcsolatban, mint most. Ebben a cikkben őszintén elmondja, mi vezetett a Szinetár Dórával kötött házassága megromlásához, és azt is kifejti, mit csinál új kapcsolatában másként, hogy ne sérüljön a szerelmük.

Sváby András és párja, Andrea megmutatták a kisfiukat

Sváby András öt éve nyitott új fejezetet az életében, miután 26 évnyi házasságot követően elvált két fia édesanyjától, és lehorgonyzott a gyerekorvos, Szűcs Andrea mellett. Azóta közös fiuk, Milán már lassan hároméves. Bár Sváby nem először mesél a kisfiáról, eddig nemigen mutatott családi fotókat. Most Andreával és fiukkal közös címlapot vállalt, amit a lenti cikkben magad is megnézhetsz.

Zacher Gábor élete legnehezebb időszakáról vallott

MTI Fotó: Mohai Balázs

Nem a válás volt a legnehezebb időszak Zacher Gábor életében. A sürgősségi orvos 2015-ben, 25 évnyi házasság után vált el a feleségétől, de számára sokkal nagyobb trauma volt, hogy kiderült, súlyos beteg. Ha érdekel, mivel kellett megküzdenie a toxikológusnak és hogyan változtatta meg mindez az életét, olvasd el a lenti cikket.

Rendeződni látszódik Majka és Curtis kapcsolata

A két rapper tavaly augusztusában szakított egymással, miután Majka a nyilvánosság előtt teregette ki, hogy barátja drogproblémákkal küzd, ezért nem akar vele tovább együtt dolgozni. Curtis akkoriban azt mondta, hogy sosem fog megbocsátani barátjának, de az élet mindent felülírt. A lenti cikkből megtudhatod, milyen most a kapcsolatuk.

Dévényi Tibor kórházba megy, nehogy nagy baj legyen

MTI/Czeglédi Zsolt

Az ország Tibi bácsija 72 évesen is odafigyel az egészségére, még akkor is, ha ezért kórházban kell feküdnie. A Retro Rádió műsorvezetője az alábbi cikkben elmeséli, miért hozta meg a döntést.

Rékasi Károly romantikus meglepetésétől elakadt Pikali Gerda szava

Rékasi Károly úgy döntött, meglepi szerelmét. Arra hivatkozva, hogy még át kell nézni néhány dolgot a jövő nyári esküvővel kapcsolatban, megbeszélte a párjával, hogy találkozzanak a Dunakanyar legszebb hoteljében. Itt aztán hatalmas meglepetésben volt része Pikali Gerdának, amiről ő maga mesél az alábbi cikkben.

Madonna lányának kilógott a feneke a nadrágból

Szakadt farmerben mászkált New York utcáin a minap Madonna lánya, Lourdes Leon. Ebben persze még nem lett volna semmi különös, hiszen a kutya szájából rángatott nadrág egyelőre kiűzhetetlen a divatból, szemből ráadásul még egészen konszolidáltnak is tűnt a ruhadarab… Hátulról azonban már többet mutatott, ugyanis konkrétan kilógott belőle Lourdes jobb farpofája.  

Ötórás műtéten esett át nemrégiben Medveczky Ilona

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Medveczky másfél hónappal ezelőtt esett le házimunka közben egy kisszékről, aminek következtében több helyen is eltört a keze. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy értesítse a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Ott aztán kiderült: operálni kell a karját. A művésznő az alábbi cikkben mesél bővebben a balesetéről és az operáció utáni állapotáról.

Palvin Barbara megmutatta, hogy a gyapjúpulcsi is szexi

Palvin Barbi szexi fotót posztolt, aminek látványa garantáltan elfeledteti velünk a közelgő hideget.

Sas József felesége: Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos

Lassan gyógyul, de családja mindent megtesz Sas József felépüléséért. A 80 éves humorista az év elején kapott kétoldali stroke-ot, nyár óta otthonában lábadozik. Állapotáról most felesége, Zsuzsa asszony árult el friss információkat.

Ez is érdekelhet

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak