Beperelték Balázs Klárit egy 1984-es dal miatt: "A semmiből előkerült ez az ember"

Startlap - Startlap
Több éve próbál megegyezni az izraeli zeneszerzővel, de "irracionális" követelései vannak a 40 éves slágerrel kapcsolatban. Bulvárösszefoglaló.

Beperelték Balázs Klárit egy 1984-es dal miatt: “A semmiből előkerült ez az ember”

Több éve próbálnak megegyezni az izraeli zeneszerzővel, de “irracionális” követelései vannak a 40 éves slágerrel kapcsolatban. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Exkluzív interjú készült Fodor Zsókával: “Addig szeretnék élni, amíg hasznos vagyok”

Az ország a Barátok közt óta ismeri a nevét, saját bevallása szerint mindent a producernek és Magdi anyusnak köszönhet. Persze Fodor Zsóka élete jóval messzebbre ment a Mátyás térnél: a Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal őt kérdezték az elmúlt évtizedei fontos mozzanatairól, gyerekkorától mostanáig. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva hallgatható.

Növényi Norbert: A nulláról kellett újraépítenem az életünket, mindenünket elvesztettük

Ötször költözött családjával albérletről albérletre, megszűnt minden bevétele, annyira elfordultak tőle az emberek, hogy segédmunkásként sem alkalmazták, és mindezt drámai családi tragédiák sora árnyékolta be. Mégis elkezdett talpra állni, és reméli, hamarosan “csak egy rossz álom marad” ezekből az évekből. Növényi Norberttel az nlc.hu beszélgetett élete legszebb és legnehezebb időszakairól, apaságról, nagypapaságról és karrierjéről. Íme az interjú.

Vajon mi lesz Mészáros Lőrinc közel 500 milliárdos vagyonának sorsa? Megszólalt egy jogász a Mészáros-Várkonyi házasságról

Várkonyi Andrea korábban igencsak határozottan állt ki anyagi függetlensége mellett. Mindenesetre talán nem árt elmondani, hogy a jelenlegi tét egészen pontosan 479,4 milliárd forint, de még jobban érzékelteti a helyzetet, ha felidézzük, hogy Mészáros Lőrinc már négy évvel ezelőtt majdnem négyszer annyit keresett, mint Beyonce. Bővebben.

A hároméves Lajos herceg György kiköpött mása: aranyos fotót közölt a palota a születésnaposról

Az első képek egyike az újszülött Lajosról. (Fotó: Jack Taylor/Getty Images)

Vilmos és Katalin legfiatalabb gyermeke, aki éppen pénteken ünnepli születése harmadik évfordulóját, egyrészt úgy nő mint a gomba, másrészt elkezdett erősen hasonlítani bátyjára. Fotó.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor bejelentették születendő gyermekük nemét, miközben félmeztelenül pózoltak a címlapon

Tápait egy gigantikus, indokolatlan rózsaszín masnival takarták, amiből Kucserának csak a derekára jutott. A szokatlan fénykép a harmadik gyermekét váró sportoló házaspárról a babával kapcsolatos egyéb információkkal együtt itt található.

Peller Károly és menedzsere oltópontokon önkénteskednek

Mondtam, hogy nincs semmi dolgom

– fejtegette az ügyet a TV2 reggeli műsorában. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Hajdú Péter lányáról posztolt: Noncsi egyre magasabb, és egyre jobban hasonlít mindkét szülőjére

Sarka és Hajdú idősebb gyermeke gyakorlatilag az apja és anyja keveréke, és 12 éves kora ellenére rendkívül magasnak tűnik névnapi fotóján. Hajdú Péter szűkszavú atyai szeretetével megtűzdelt fotójáért katt ide.

Ruszó Tibi: Vettem házat

Az X-Faktor legutóbbi szériájának győzteseként milliókkal meggazdagodott 17 éves énekesnek Lakatos Márk tette fel az égető kérdést, miszerint

elköltötted már a nagy lóvét?

Bővebben.

Meghalt Les McKeown, a Bay City Rollers frontembere

A Bay City Rollers 1974-ben. (Fotó: Michael Putland/Getty Images)

A zenekart fanatikus imádat övezte annak idején, népszerűségük a Beatles sikeréhez volt mérhető, százmilliós példányszámban keltek el lemezeik. Les McKeown 65 éves volt. Haláláról és munkásságáról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...