Benke Laci bácsi ismét kórházba került

A sztárséf még mindig viccelődik a helyzeten, pedig egyre több időt tölt orvosok között.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-06 09:09

Fotó: YouTube/ ATV

Miután az elmúlt hónapokban többször is kórházba került, a hetvenéves Benke Laci bácsinak ismét be kellett feküdnie – tudta meg a Blikk. A séf már elfogadta a helyzetet, mint mondja, “ki-be járó vendég lett” a kórházakban. 

Először vesegyulladással kezelték, majd szeptemberi prosztataműtéte után heteken keresztül állították be a gyógyszereit. Most a vérnyomása miatt szorul újabb rövid kezelésre, de elmondásai szerint karácsonyra már hazaengedhetik. 

Az orvosaimmal is sokszor viccelek, hogy nem unják-e már az állandó randevúkat velem. Mindenesetre fontos, hogy az ember mindig vidáman lássa a dolgokat

– nyilatkozta Benke Laci egy korábbi betegsége idején. Pozitív hozzáállásából azóta se veszített.

Köszönöm az érdeklődést, igazán jólesik. A helyzet az, hogy az elmúlt időszakban kint is voltam, bent is voltam. Ki-be járó vendég vagyok. Az orvosaim odafigyelnek rám, és bár, ahogy azt korábban is mondtam, nem szívlelem a kórházakat, de hallgatok az okos szóra, igyekszem újra egészséges lenni, ha minden igaz, hamar beállítják a vérnyomásomat, ami alacsony volt mostanában 

– fejtette ki az idősödő szakács. A lap szerint Benke egészségügyi problémái akkor kezdődtek, amikor elkezdték kritizálni sajátos magyaros ételeit.