Beismerte tettét a kajárpéci nő gyilkosa

Veszekedést követően szúrta meg egykori élettársát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-26 08:36

forrás: police.hu

Kajárpécen megszúrtak egy 27 éves nőt, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói adatgyűjtést követően két órán belül elfogták Győrben az áldozat volt élettársát – Cs. G. Mártont – aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével – írja a police.hu.

Gyanúsítottként hallgatták ki

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, 2019. február 25-én, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves férfit.

Veszekedtek, aztán szúrt

A kihallgatás során a gyanúsított beismerte tettét és elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldi munkahelyéről. Azóta többször is meglátogatta korábbi élettársát – aki Kajárpécre költözött közös gyermekükkel – mert szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat. Vasárnapi látogatása során veszekedést követően bántalmazni kezdte a 27 éves nőt, majd egy késsel többször megszúrta. A bűncselekmény elkövetése után a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal. A nyomozók végül győri lakása közelében, az utcán fogták el az elkövetőt.

Voltak előjelei a tragédiának

A Blikk információi szerint az áldozat Kajárpécen nőtt fel, ahol a helyiek ismerték és szerették. Egy barátja elmondása szerint Piroska láthatólag tartott volt élettársától. „Félt a volt párjától, szinte rettegett, pedig sosem volt olyan, akit könnyen meg lehet ijeszteni. Éppen ezért sejtettük, hogy nagy a gond. Sosem panaszkodott, nem mondta, hogy mi a baj, talán nem merte. Azt hihette szegény, ha visszaköltözik, új életet kezdhet, és itt már senki nem bánthatja, mert itt ismerik és szeretik őt, vigyáznak rá.”

A kisgyerek végignézte

A portál úgy tudja, hogy Piroska gyermeke – akire most a nagymama vigyáz – végignézte a brutális gyilkosságot, de az elkövető őt nem bántotta.

Mai nap hírei

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu6 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu11 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu14 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu14 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu15 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu19 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu19 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu20 órája