Bay Éva: 37 éve vagyunk együtt, de sosem veszekedtünk, mindig nagy szeretetben éltünk

Startlap - Startlap
A műsorvezető és férje egy vidám közös interjúban mesélt évtizedek óta töretlenül boldog házasságukról. Bulvárösszefoglaló.

Bay Éva és férje megszólaltak a házasságukról: 37 éve vagyunk együtt, de sosem veszekedtünk, mindig nagy szeretetben éltünk

Bay Éva és Marczali László egy közös vidám interjúban mesélték el, miként változott meg a kapcsolatuk a tévés 18 kilós fogyását követően, és a koronavírus miatti izoláció is szóba került. Ha érdekel a beszélgetés, akkor kattints ide.

Reviczky Gábor: Nem lenne sok esélyem a vírussal szemben

Reviczkyt arról kérdezték, hogyan éli meg a veszélyhelyzetet, a színész pedig elárulta, hogy nagyon szigorúan kezeli a járványt. Alig merészkedik ki a házból, és erre nyomós oka van. Részletek itt.

“Ez a kép a nap motivációja” – bikiniben mutatták meg magukat a Barátok közt színésznői

Nagy Alexandra egy utazós bikinis fotóval nosztalgiázott, amelyen ő és sorozatbeli kolléganője, Görgényi Fruzsina láthatók. Íme a fénykép.

Harsányi Levente, Vastag Csaba, és Szebeni István megbeszélték, hány szexpartner fér bele egy nőnél

Forrás: YouTube/ LifeTV

A Férfi titkok Várkonyi Andinál egyik részében remek témát találtak a vendégként megjelent Harsányi Levente, Szebeni István és Vastag Csaba számára: arról beszélgettek, hány szexpartner fér bele egy nő életébe. Konkrét számok hangzottak el. Videó és további részletek itt.

Vajna Tímea közös képet posztolt Andy Vajnáról és új fiújáról

Egy újabb netes kihívásban olyan fotót kérnek, amelyen a szerelmeddel közösen vagy látható. Ennek a feladatnak tett eleget Vajna Tímea, viszont egészen trükös módon: több képet is közzétett, amelyeken nemcsak ő és új párja (Zoltán) szerepel, hanem Andy Vajna is. Azok kedvéért, akik nem értik a dolgot, elmagyarázta hármójuk kapcsolatát. Ezenkívül beszámolt arról, hogyan jótékonykodott egy magyar kórházi alapítványnak. A fényképeket ide kattintva nézegetheted.

Veszélyhelyzet ide vagy oda, tovább forog a TV2 új sorozata a kopaszparókás Stohl Andrással 

Ahogy a többi hasonló produkció, úgy a TV2 új heti sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár munkálatai is leálltak. De a stáb újraindította a forgatásokat, komoly biztonsági intézkedések mellett. Minderről bővebben ebben a cikkben írnak.

Vasvári Vivien feljelentést tett Puzsér Róbert ellen becsületsértés miatt

Puzsér Róbertnek már talán az arcizma sem rándul, amikor feljelentést tesznek ellene, ugyanis már egész gyakorlott pereskedőnek számít. Így talán az sem lepte meg, hogy Vasvári Vivien is beállt a sorba, feljelentette őt, és kártérítést követel. Miért? Innen kiderül.

Nagy Ervin alsógatyás szexjelenete után most a Barátok közt a Love Island egyik szereplőjével erősít, méghozzá férfiprostituáltként

Az RTL-en újra főműsoridőben futó sorozat múlt héten egy alsógatyás szexjelenetet dobott be Nagy Ervinnel, őt követte a Love Island Lőrincz Erikje, akire szintén kiosztottak egy kis gatyás szexualizálást, sőt, belőle már férfiprostituáltat csináltak. Erre a linkre kattintva megtalálod ezt a bizonyos gatyás jelenetet videón, meg mellé még egy másikat, és elolvashatod, mit nyilatkozott a szereplésről Lőrincz.

“Nagyon meg kell gondolni, működhet-e ez a gyógyszer, és hogy teljesen biztonságos-e” – Tom Hanks feleségénél durva mellékhatásai voltak az egyik ígéretes koronavírus elleni orvosságnak

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Rita Wilson és férje a hírességek közül nagyjából elsőként fertőződtek meg az új koronavírussal. Azóta ő és Tom Hanks is kigyógyultak a betegségből. Wilson a CBS reggeli műsorában beszélt tüneteiről, valamint a néhány pontenciális gyógyszer egyikéről, a hidroxi-klorokin-szulfátról, amiből ő is kapott, de finoman szólva nem reagált rá jól. Részletek itt.

Völgyesi Gabi megszólalt a kötelező otthonlétről: Vannak a korlátozások, amik mindenkire érvényesek és van egy, ami csak rám

A Unique énekesnőjének a Sláger FM tette fel napjaink legnépszerűbb kérdését, vagyis azt, hogy miként telnek a mindennapjai az önkéntes karanténban. Völgyesi Gabi pedig olyan sugárzóan boldog választ adott a kérdésre, ami minket is meglepett. Egyetlen dolog van, ami talán rosszul érinti: egy speciális, neki szóló otthoni korlátozás.Itt szöveges és videós formában is megtalálod a beszélgetést.
 

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Brüsszel igenis hazudik

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment