Balhé Borkai eskütételén

Startlap - Startlap
Borkai a tervek szerint ma esküt tesz, de pénteken már le is mond a polgármesterségről, Esti hírösszefoglaló.

Nagy a fejetlenség Borkai eskütételén

Óriási káosz volt a győri városházán, tüntetők próbáltak bejutni az épületbe az alakuló ülés miatt. A tiltakozók között volt látható Ungár Péter LMP-s képviselő is. Részletek innen érhetőek el egy videó és fényképek társaságában.

Titokban szentelték fel a a Puskás Stadiont

Nem mindennapi vallási eseményről adott hírt a Hit Gyülekezetének vezetője, akitől végül az is kiderült, hogy kik is vettek részt ezen a fontos eseményen. A nem különös felszentelés részletei itt olvashatóak.

Kicsinálhatják jövőre a kisadózókat?

Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE) elnöke. Ruszin Zsolt jelezte, hogy birtokukba került egy olyan dokumentum, mely szerint hatalmas szigorítás jöhet a katásoknál. Ebben a cikkben elolvashatod a lényeget, mely sötét fényt vethet a katázók világára. Ugyanitt már a Pénzügyminisztérium is reagált.

Fogadta Áder János, majd Orbán Viktor Erdogant

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csütörtökön Budapestre érkezett Recep Tayyip Erdogan török elnök, akit délben hivatalában először Áder János köztársasági elnök fogadott – képeket itt találsz. Később csak egy kicsit kellett arrébb fáradnia a Sándor palotából, és már a Orbán Viktorral is kezet foghatott a Karmelita kolostorban – erről errefelé láthatsz fotókat. Azt, hogy miként is lett úrrá a káosz Budapesten a török államfő látogatásával, ide kattintva derül ki.

Így tüntettek Erdogan ellen

“Budapest blokádja, Erdogan látogatása ellen” címmel hirdették meg a tüntetést. A tömeg az Oktogontól indult, és a tervek szerint a Széll Kálmán térig vonulnak.  Videó a tiltakozásról ebben a cikkben érhető el.

A kispesti szocialista polgármester Erdogan feleségével ment óvodát látogatni

Erre tényleg senki sem számított, ez volt a török államfő látogatásának egyik legváratlanabb sztorija, ami ide klikkelve teljesedik ki igazán.

Horváth Csaba visszavonta a parkolóautomatás előterjesztését

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Második botrányos döntését is visszavonta az mszp-s zuglói polgármester. Részletekért egyetlen kattintásra.

Ilyen dicséretet még talán soha nem kapott Orbán Viktor

Az amerikai nagykövettel, David Cornstein-el készült egy nagyobb lélegzetvételű beszélgetés, amelyben elhangzott a magyar miniszterelnök dicsérete. Hogy milyen kontextusban, arról itt tájékozódhatsz.

Frei Tamás: Orbán Viktor kidugta a fejét a lövészárokból, minket pedig visz magával

Kihagyhatatlan nagyinterjú új könyvével kapcsolatban, melyben beszélt Orbán Viktorról, a migránskérdésről, Márairól, ahogyan arról is, miért számol át mindent magyarra.

Gulyás a Kormányinfón beszélt arról, mitől nem olyan boldog a magyar kormány

Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint 34 milliárd forinttal megemelik az egészségügyi alapot, kitért a LIget projektre, de azt is elmondta, mi az ami miatt boldogtalan a kormány. Ha te is tudni szeretnéd, akkor csak ide kell klikkelned.

Ez is érdekelhet

képcím

Már 15 ezer fölé emelkedett a halálos áldozatok száma

képcím

Áder János takarékos tippeket ad: így lehet olcsóbban főzni,...

képcím

Az általános iskolák kivételt képeznek a 18 fokos irodaszabály...