Balázs Klári elárulta, mitől olyan fiatalok a vonásai

Startlap - Startlap
Fotó + videó: Orbán Viktor a lekvárfőzésről csevegett a rádióban, aztán reggelizett egy jót. Ilyen fotókat még soha nem láttunk Meghan hercegnéről és a kis Archie-ról. Kitört a botrány Stohl András előadása után. Bulvárösszefoglaló.

Balázs Klári nem plasztikával tartja karban az arcát

Korda György felesége 66 éve ellenére meglepően feszes arccal rendelkezik. Egy interjúban arról beszélt, hogy mindez nem plasztika  – illetve ahogy Kordáné fogalmazott, “face lifting” – műve, hanem valami egészen más tartja fiatalon. Ezen kívül azt is megosztotta, hogy mi az, amit egy nőtől csak egy “prosztó” kérdez meg. Ha érdekelnek a részletek, ezt a cikket olvasd el.

 

Fotó + videó: Orbán Viktor a lekvárfőzésről csevegett a rádióban, aztán reggelizett egy jót

A nyári konyhában Anikó nyomja.

Anikó, vagyis Lévai Anikó, és amit “nyom”, az a lekvárfőzés,Orbán Viktor ugyanis erről beszélgetett a Kossuth Rádióban a műsörvezetővel szokásos pénteki interjúja előtt. És a miniszterelnök Facebook-oldala is eléggé nyomja ma a közvetlenkedést, mert amellett, hogy feltettek egy videót az adáson kívüli kvaterkázásról, azt is megmutatták, mit evett ma reggelire Orbán. A lekváros felvételt itt, a reggeliset meg itt nézheted meg.

Ilyen fotókat még soha nem láttunk Meghan hercegnéről és a kis Archie-ról

Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images

Vilmos és Harry herceg játszott egy lovaspólómeccsen, de ez nagyjából senkit sem érdekelt, ugyanis az eseményen Meghan Markle is jelen volt, aki Archie-val a karján érkezett. A brit királyi család legifjabb tagját eddig mindösszesen két alkalommal láthatta a nyilvánosság, és most először történt olyan, hogy nem ellenőrzött körülmények között készíthettek róla képeket. A fotókat ide kattintva nézheted meg, és érdemes, mert Archie egyre aranyosabb, és a hercegnéről se gyakran látni ennyire természetes képeket.

“Nagyon félelmetes volt” – a Görögországban nyaraló Czippán Anett beszámolt a halálos viharról

Közel hetvenen megsérültek, és legalább hat turista meghalt Görögországban a csütörtökre virradóra kitört pusztító vihar miatt. Czippán Anett műsorvezető családjával Szithónia-félszigetén tartózkodott, amikor lecsapott a vihar. A műsorvezető érzékletesen mesélt a katasztrofális állapotokról, amelyet fotókkal is illusztrált.

Stohl András előadása után egy néző megvert egy színházi ügyelőt

Embernek nehezen nevezhető lény

írja az Átrium színház közösségi oldalán arról a nézőről, aki az Őrült Nők Ketrece 250. előadása után bántalmazta fizikailag a teátrum ügyelőjét. A színház beszámolóját, amelyből kiderül, mi volt a vita tárgya, és pontosan mit csinált az agresszív néző, a következő cikkben találod.

Sándor Orsinak furcsa fogalmai vannak a kényszerről

Sándor Orsi az RTL Klub Reggelijében ment neki a közösségi média világának, és közben hangoztatta, hogy ő nem vágyik efféle sztárságra, csupán kényszerből használja az Instagramot. Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy Sándor Orsi oldala tele van reklámmal, továbbá elég csak rápillantani az Instájára ahhoz, hogy feltegyük magunknak azt a feloldhatatlan kérdést, miszerint ő vajon egy fotóssal mászkál mindenhová? 

Ehhez képest az egykori Miss Balaton elég durván beolvasott a fiatal influenszereknek. Erre a linkre kattintva videón is meghallgathatod a műsorvezető véleményét.

Megszületett a döntés Kefír édesanyjának ügyében, aki maradandó agykárosodása miatt perelt kártérítésért

Végre döntés született abban a három éve húzódott perben, amelyet Kefír családja indított a siófoki könyvtárral szemben, miután a V-Tech énekesének 70 éves édesanyja maradandó agykárosodást szenvedett. A következő cikkből megismerheted az ítéletet, és megtudhatod, miként szenvedett balesetet az idős asszony.

Ez is érdekelhet

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Felszólították a magyar parlamentet: utasítsa el a...

képcím

Orbán Viktor "földrengésszerű" választási győzelemhez...