Bajnai Gordon visszatér a magyar politikába

Kiderült, melyik párt oldalán fog feltűnni Bajnai, aki pár éve már búcsút intett egyszer a közéletnek. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-26 18:12

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Bajnai Gordon visszatér a magyar politikába

Szakemberként segítené egy ismert párt 2022-es választási kampányát Bajnai Gordon volt miniszterelnök. A jövőbeli feladatairól innen tudhatsz meg többet. 

Ez igazán nagy eredmény: javította a magyar állam adóskilátását a Moody’s

Fotó: Scott Eells/Bloomberg via Getty Images

A eddigi stabilról pozitívra javította Magyarország államadós-besorolásának kilátását a nemzetközi hitelminősítő. A remek hír hivatalos indoklása ebből a cikkből érhető el. 

Nem kell karanténba vonulniuk az erdélyi magyaroknak, ha szavazás után lépnek be Magyarországra

„Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni” – adta hírül az RMDSZ. Ezt a romániai magyar párt kérte, és a magyar Operatív Törzs hagyta jóvá. Részletek

Kórházba került egy másfél éves kanadai kisfiú,  mert a nagyanyja gyümölcspépnek hitte a kézfertőtlenítőt

Véletlenül kézfertőtlenítőt itatott gyümölcspép helyett a másfél éves unokájával egy kanadai nagymama. A gyerek anyja szerint a készítmény megtévesztő csomagolása okozta a bajt, amit később a gyártó is elismert. Részletek

Novák Katalin elmondta, meddig lesz iskola

Miniszterként azon dolgozik, hogy a koronavírus-járvány miatt se csökkenjen a családok életszínvonala, mondta a Magyar Nemzetnek Novák Katalin. Beszélt arról is, hogy távlatokban meddig maradhatnak nyitva az iskolák a második hullám idején. Az interjú lényegi elemei innen érhetőek el. 

Példátlan hackertámadás érte a Magyar Telekomot

A telekommunikációs társaság közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy csütörtökön a kora délutáni órákban példátlan léptékű és intenzitású ún. túlterheléses támadás érte őket a weben keresztül. Ha érdekelnek az ügy részletei, akkor innen az is ki fog derülni, honnan is indították az offenzívát a számítógépes kalózok.

Megtudta, hogy koronavírusos, kiugrott a jászvásári kórház hatodik emeletéről

Egy 55 éves, depresszióval küzdő férfi kiugrott a jászvásári kórház hatodik emeleti ablakán, miután megtudta, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az orvosai is nyilatkoztak az ügyben. Bővebben.

Úgy néz ki, a Lázár János által vezetett teniszszövetségben helyet kapna egy hölgy, akinek felnőttfilmes múltja lehet

Selmeci Petrát jelölte a versenysport és az utánpótlás-bizottság elnöki posztjára a Magyar Tenisz Szövetség. A Blikk úgy tudja, ezzel csak az a komoly gond, hogy Selmeci korábban kifejezetten erotikus filmekben szerepelhetett. Az ügy lényegi részei innen érhetőek el. 

Van egy feltételezés, miért zuhanhatott le az ukrán katonai gép

Csugujiv, Ukrajna 2020. szeptember 26. Mentõalakulatok tagjai vizsgálják egy kadétokat szállító ukrán An-24-es szállítógép roncsait. MTI/EPA/Szergej Khrupov.

Korábban azt lehetett tudni a huszonhat ember halálával végződött pénteki tragédiáról, hogy az An-26-os szállítógép egyik hajtóműve leállt, mielőtt a földbe csapódott volna a légijármű. A hatóságok még mindig kutakodnak, de mostanra már napvilágot látott egy különös teória, melyről itt lehet többet megtudni. 

Mai nap hírei

Magyar siker: érkezik az első szállítmány az egyik leghatékonyabb készítményből

demokrata.hu10 órája

Börtönbe zárták Navalnij orosz politikust, megnőtt a Bitcoin adományok száma

bitcoinbazis.hu11 órája

Kötelező lesz az ügyfélazonosítás a Google fiókokban

digitalhungary.hu12 órája

Üvegdarabok lehetnek egy magyar gyártó sajtjaiban

agroinform.hu13 órája

Fél nap alatt védettséget adhat a koronavírus ellen egy új magyar gyógyszer

168ora.hu16 órája

Mesés vagyon, ezt hagyta örökösére Pécsi Ildikó

metropol.hu17 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu17 órája

Emelkedik a minimálbér februártól

profitline.hu20 órája