Kiemelt Hírek 2019. április 18.

Bács Kati a hírekből értesült apja haláláról

Startlap Kiemelt Hírek 2019. április 18.
16 évesen elhunyt az ismert gyerekszínész, Fodor Zsókát kiutálták a színházból, Liptai Claudiát leleplezte a sminkese. Ezekről és még sok minden másról olvashatsz napi bulvárösszefoglalónkban.

Bács Katinak senki sem szólt, hogy édesapja meghalt, a színművész özvegye megszólalni is alig tud a gyásztól

Néhány nappal ezelőtt, 83 éves korában hunyt el Bács Ferenc Kossuth-díjas színművész. Bács Ferenc lánya, Bács Kati megtörten mesélte el a sajtónak, hogy a hírekből tudta meg, mi történt. A színész özvegye pedig talpig fekete ruhában, könny áztatta szemekkel beszélt az újságírókkal, de csak néhány szót tudott mondani, annyira megviselték az elmúlt napok.  

16 évesen, váratlanul elhunyt az ismert angol gyerekszínész

Fotó: Twitter/ mya.lecia

Mya-Lecia Naylor egyévesen tűnt fel a Pusszantalak, drágám! című sorozatban, aztán több más tévés produkcióban is játszott, a Felhőatlaszban ő kapta Miro szerepét, valamint modellként is dolgozott.

“Tudom, hogy ennek örülnünk kellene, de nagyon furcsa érzés” – Csodálatos hírt közöltek Caramelék leukémiás kislányukról

A 4 éves Szofit tavaly diagnosztizálták akut limfoid leukémiával, ekkor változott pokollá Caramel és felesége, Szilvi élete. Most azonban az orvosok megnyugtató dolgot közöltek a kislány állapotáról. Ha érdekel a jó hír, és hogy miként fogadta ezt Caramel felesége, ide kattints.

“Egyedül ültem az asztalnál” – Fodor Zsókát kiutálták a munkahelyéről

Fodor Zsóka és Szomor György a békéscsabai színházban 2018. május 16-án. (Fotó: MTI/ Rosta Tibor)

A Barátok közt Magdi anyusa 2009-ben a színpadra cserélte a tévé képernyőjét. A művésznő sokáig a Békéscsabai Jókai Színház tagja volt, azonban nemrégiben eladta helyi lakását és Pécsre költözött, mivel már nem érezte jól magát kollégái között. Fodor Zsóka ebben a cikkben elmeséli, mi történt közte és a társulat tagjai között.

Liptai Claudia sminkese elárulta: órákig tart, mire képernyőkésszé varázsolja a műsorvezető arcát

Véger Fibi – aki már évek óta az egyetlen olyan személy, aki kifestheti Liptai Claudiát – megosztotta műhelytitkait a műsorvezető sminkjéről.

Victoria Beckham megmutatta hajnali, frissen ébresztett, smink nélküli arcát

Ha már smink, akkor hoztunk egy másik variációt is a témára: Victoria Beckham szerdán ünnepelte 45. születésnapját, és ennek örömére kiposztolta, hogyan fest rögtön ébredés után, pucér bőrrel. David Beckham feleségét ugyanis gyermekei ébresztették hajnali hatkor, és ezután rögtön lőtt is magáról egy szelfit.

Az egykori Spice Girl egyébként alaposan dokumentálta az eseményt: megmutatta, mit kapott ajándékba a férjétől, és a családi vacsorába is bepillantást engedett. Beckhamné nagy napjáról ebben a cikkben találod a fényképeket.

Keresés az oldalon