Azt hitte, jó ötlet: beugrott az aligátorok közé egy férfi - nem kellett volna

Startlap - Startlap
Vélhetően nem gondolta át teljesen, mit művel.

Vérző sebekkel borítva találták meg egy helybeli nő udvarán azt a férfit, aki a hírek szerint betört az egyik floridai aligátorfarmra kedd éjszaka, majd az aligátorokkal teli medencébe vetette magát – írja az eu.usatoday.com.

Este 8 óra előtt nem sokkal tört be a férfi a Saint Augustine Aligátor Farm magánterületére, majd az aligátorokkal teli medencébe ugrott. Ahogy a biztonsági felvételeken is látható, az egyik meg is támadta a férfit, miután a közelébe merészkedett. A férfi menekülőre fogta, még a ruháit és a papucsát is hátrahagyta. Felmászott az egyik megfigyelőállomásra, és kijutott a parkból.

A rendőrség letartóztatta a 23 éves fiatalembert, aki lopás, károkozás és magánterület megsértésének vádjával nézhet szembe.

A park vezetője, John Brueggen aggodalmát fejezte ki a férfival szemben, de hozzátette, gyakorlatilag lehetetlen előre felkészülni az ilyen behatolások ellen.

Az aligátorok nem sérültek meg az incidens során, a károkat rövidesen helyreállítják. Az állatok egyébként egy új látványosság, a „Nílusi Oázis” című műsor fontos szereplői.

Ez is érdekelhet

képcím

Britek hozzák haza a Kabulban rekedt magyar exkatonákat 

képcím

"Börtön lesz ebből, fiúk és lányok!" - újabb magyar oknyomozó...

képcím

Van két természetes rovarriasztó, ami valóban működik