Azahriah harmadik koncertjére is kígyóznak a sorok a jegyekért

Startlap - Startlap
Több mint egy órás várakozásra készülhet, aki most áll sorba a jegyekért online, a személyes átvételkor pedig maga Azahriah is árulta és dedikálta a belépőket.

Ahogy arról beszámoltunk, harmadik koncertjét hirdette meg a Puskás Arénába Azahriah, miután a fiatal énekes első két bulijára akkora volt az érdeklődés, hogy pillanatok alatt elfogytak a jegyek, az online értékesítő rendszer átmenetileg össze is omlott a túlterhelés miatt.

A harmadik koncertre október 17-én, kedden délelőtt indult a jegyértékesítés. Cikkünk írásakor több mint egy órát kell virtuálisan sorban állnunk, ha most szeretnénk jegyet vásárolni online:

Fotó: Startlap

A személyes jegyvásárlásról a Telex azt írja, már másfél órával az értékesítés kezdete előtt hosszú sorban várakoztak az emberek a pesti Károly körúton kedden reggel. A Broadway jegyiroda hivatalosan csak 10 órakor nyitott, de az iroda bejáratánál ülő két srác a lapnak azt mondta, ők már 4.55 óta ott ülnek, mert négy kiemelt állójegyet szeretnének venni. A Telex tudósítása szerint  Azahriah a nyitás után be is ült a pult mögé a jegyirodában, egy órán keresztül ő maga is árulta és dedikálta a belépőket.

A mindössze 21 éves Azahriah sorra rekordokat dönt, hazai zenészként először és a leggyorsabban csinált telt házat az ország legnagyobb befogadóképességű stadionjában, ráadásul a Puskás Arénában a második alkalom is telt házas lesz, jó eséllyel a harmadik bulira is hamar elfogynak a jegyek. Tehát jövő május 24-én, május 25-én és május 26-án Azahriah, Azahriah és Azahriah áll az aréna koncertnaptárjában.

Címlapfotó: MTI/Vasvári Tamás

Ez is érdekelhet

képcím

Ennyit keresett teltházas koncertjeivel Azahriah

képcím

Meghalt Azahriah menedzsere, Ferich Balázs

képcím

Alig egy óra alatt 27 millió forint gyűlt össze a Hősök terei...