Az X-Faktor továbbjutója megverte a párját

Startlap - Startlap
Közös életüket rendszeresen közvetíti saját csatornáján, de ezzel a felvétellel már túl ment minden határon. Bulvárösszefoglaló.

Az X-Faktor egyik továbbjutója élőben közvetítette, ahogy megveri a párját

Kaffka Mercédesz (Fotó: RTL)

Kaffka Mercédesz produkciója nem volt jó, és most enyhén fogalmazunk. Ehhez képest továbbjutott, bár a mentorok sem gondolták komolyan. A 39 éves ápoló nem ismeretlen a netes közönség számára. Botrányos videó került elő a versenyzőről. Ha érdekelnek a részletek, ide kattints.

Rátonyi Krisztina kockázatos műtéten esett át

Rátonyi Krisztina nyáron bicikli-balesetet szenvedett Révfülöpön, egy vízelvezető-árokba hajtott véletlenül, aminek következtében eltört az egyik hátcsigolyája. A műsorvezető kálváriájáról itt tudhatsz meg mindent. 

Orbán Viktor még nem látta az Elkxrtukat

Orbán Viktor még nem látta az Elkxrtuk című filmet – derül ki abból a videóból, amelyet a miniszterelnök Facebook-oldalára töltöttek fel csütörtök reggel. A felvétel során többször is elhangzik a patásördög kifejezés. Ha kíváncsi vagy kinek a szájából, és hogy reagál minderre a miniszterelnök, nézd meg a videót itt.

Egy 25 éves nőért elhagyta a családját Kowalsky

MTI Fotó: Nyikos Péter

Elhagyta feleségét és 4 gyerekét a Kowalsky meg a Vega frontembere, a rockzenész új párja feleannyi idős, mint ő. Ha érdekel a felesége, Valéria véleménye a szakításukról, ebből a cikkből megismerheted.

Palik Lászlóból youtuber lett

Óriási rejtély, miről szól majd a tévés csatornája. “Fiatalos” és “bohókás” már a trailer is, itt megnézheted.

Karácsonykor Ferenc pápa mesél a Netflixen

Az Egy generáció történetei című sorozat mindegyik részében szerepel majd. Az előzetesben megkérdezik Ferenc pápát, hogy mi a szeretet. A választ itt olvashatod el.

Angelina Jolie huszonévesen egy bérgyilkossal akarta kivégeztetni magát, ma az ENSZ egyik legfontosabb embere

Nem az Oscar-díjas színésznő az egyetlen híresség, aki felhívja a figyelmet a világ távoli pontjain élők problémáira, ám az ő humanitárius portfóliója különösen vaskos. 20 évvel ezelőtt, amikor még a mentális problémái a mélybe húzták, maga sem gondolta volna, hogy 46 évesen itt fog tartani. A Jolie színészi-közéleti pályáját összefoglaló, fotókkal bőven illusztrált cikket ezen a linken találod.

Rúzsa Magdi templomot újíttatott fel szülőfalujában, mert ígéretet tett az ottani Szűz Mária-szobornak

A kishegyesi templomban a hatvanas évek óta rossz állapotban volt a hangosítás, a papok szinte „kiabáltak”, hogy a hívek hallják őket. Ennek az állapotnak vetett véget Rúzsa Magdi. Az énekesnő fotókat is megosztott a templomról, itt megnézheted.

Alec Baldwin-ügy: elismerte a rendezőasszisztens, hogy hibázott

MTI/EPA/Pool/Eric Thomas

Újabb részletek derültek ki a Rust című film forgatásán elsütött fegyverrel véletlenül lelőtt operatőr, Halyna Hutchins ügyével kapcsolatban. A cikkért ide kattints.

Azért rendesen fogott az idő az East 17 egykori sármos rossz fiúin 

Az East 17 négy tagja, Tony Mortimer, Brian Harvey, John Hendy és Terry Coldwell annak idején hihetetlenül menőnek számítottak, sorra kapták a tinimagazinok címlapjait. Hogy ma miként is mutatnak az egykori tinibálványok, az innen fog azonnal kiderülni.

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?