Az utcára vonulnak a tanárok november végén

Startlap - Startlap
A demonstráció szervezőinek követeléseit felsorolni is nehéz. Hírösszefoglaló.

Az utcára vonulnak a tanárok november végén

“A gyermekek jövője érdekében” szervez demonstrációt november végére a Pedagógusok Szakszervezete és több más érdekképviseletet ellátó szervezet. Az esemény részleteiről, valamint arról, miért tüntetnek a tanárok, itt találsz meg minden információt.

Több rendőrségi nyomozás zajlik Borkai Zsolt ügyében, lapinformációk szerint Póczik József fia szervezhette az orgiát

Arról, milyen vizsgálatok folynak a rendőrségen a volt győri polgármesterrel kapcsolatban, itt írnak bővebben.

Ebben a cikkben pedig arról olvashatsz, milyen szerepe lehetett Póczik József fiának Borkai Zsolt jachtos orgiájában.

Egyetlen ember miatt lezárták a Bécsi utat

A kép illusztráció. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Az Óbudai Egyetem környékét rendőrök, mentők, tűzoltók és kommandósok lepték el. Az akcióról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Megölte hároméves kisfiát egy nő Kunszentmáronban

A tragikus bűnügy körülményeit ebben a cikkben tárják fel.

Kiengedték a börtönből a molesztálót, a tápiósági kislányok nem mernek iskolába menni

Pénteken reggel a buszon szúrták ki azt a 68 éves férfit, aki két évvel ezelőtt több kislányt szexuálisan molesztált Tápióságon. A vádlott elleni eljárás még folyamatban van, de a bíróság váratlanul megszüntette a letartóztatását. Mi történt két éve, miért engedték ki most a férfit, és hogyan érinti mindez az áldozatait? Innen kiderül.

Egymillió forintra büntette Dukai Regina cégét a versenyhivatal

Ha érdekelt, milyen tevékenységért sújtotta ilyen kemény bírsággal a Gazdasági Versenyhivatal a modell With Love Kft. néven futó vállalkozását, akkor ezt a cikket olvasd el.

Megvan, ki lesz a magyarok ellenfele a foci Eb 2020-as pótselejtezőjén

A részletekért ide kattints.

“Beültetett a tárgyalójába, ahol lógott egy embertelen méretű, rettenetesen ocsmány olajfestmény, amit Sylvester Stallone saját magáról készített” – Geszti Péter bemutatta Andy Vajna árverésre kerülő tárgyait

Sok személyes emléket idézett fel pénteken Geszti Péter, amikor a Nagyházi Galéria sajtótájékoztatóján bemutatta az Andy Vajna hagyatékából származó, árverésre kerülő tárgyakat.Több mint kétszázötven tételről van szó, melyek között roppant értékes holmik is akadnak. Geszti elárulta, mi az, ami még őt is érdekli a licitálásra kínált dolgok közül, továbbá felolvasta Vajna Tímea üzenetét, melyben az özvegy megindokolta az árverést. Minderről a részleteket itt olvashatod el.

Videón a Tesla nagy performansza, amelynek keretében bemutatták az új törhetetlen üvegüket, csakhogy az mindenki szeme láttára betört

Fotó: Yichuan Cao/NurPhoto via Getty Images

Elon Muskkal a színpadon tárta a nagyközönség elé a Tesla az új pickupját, és annak törhetetlen üvegét. Igen ám, de amikor Franz von Holzhausen dizájnigazgató egy fémgolyót dobott az ablaknak, az üveg betört. Ekkor Must viccelődni próbált, mire Holzhausen újra nekiveselkedett, és ekkor a másik üveg is eltört. Az eseményről készült roppant kínos videót erre a linkre kattintva nézheted meg.

Bankkártyával vagy a futárnak biztonságosabb fizetni online vásárláskor?

Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára péntek reggel beszámolt arról, milyen eredményekkel zárultak az elmúlt évek vizsgálatai, amelynek során webáruházaknál kutattak jogsértések után. Keszthelyi megválaszolta azt a nagy kérdést is, hogy vajon a futárnál, vagy bankkártyával érdemes fizetni, amikor online vásárolunk. Minderről bővebben ebben a cikkben írtunk.

Ez is érdekelhet

képcím

Videón az M4-esen hömpölygő sárfolyam

képcím

Több tízezren tüntettek a tanárokért Budapesten - képeken a...

képcím

Tüntetnek a tanárokért Budapesten