"Az urnával alszom" - Gábor Zsazsa özvegye felesége hamvaival megy közös európai utazásra

Startlap - Startlap
Frederic von Anhalt a családi kutya hordozójában fogja cipelni Gábor Zsazsa maradványait. Bulvárösszefoglaló.

“Az urnával alszom” – Gábor Zsazsa özvegye felesége hamvaival megy közös európai utazásra

Sajátos nyaralásra készül Frederic von Anhalt, a 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa kilencedik, és egyben utolsó hitvese. Útitársa felesége urnája lesz, amit a családi kutya hordozójában fog cipelni magával mindenhova. A különös utazásról ebben a cikkben nyilatkozik az özvegy.

Gáspár Győző házi oltárt épít

Győzike büszkén számolt be arról, hogy pár nap múlva, amikor már “teljes pompájában áll majd az oltár”, a plébános úr elmegy a kertjébe, és felszenteli a kegyhelyet. Minderről ebben a cikkben beszél.

Détár Enikőnek háromszor kellett kijárnia az első osztályt, mert az anyja erre kötelezte

Az anyuka nem volt elégedett a bizonyítvánnyal, ezért lányát három éven át elsőbe kényszerítette. Détár Enikő szerint ez nem szigor, csak maximalizmus. Részletek itt.

Járai Máté egy nyaralót vett feleségének a 21. házassági évfordulójukra

Törőcsik Mari unokája egy olyan házat vásárolt Kirának, ami különös jelentőséggel bír mindkettejük számára. Kíváncsi vagy, milyen ingatlanról van szó, és hogyan sikerült megszerezni?

Dwayne Johnson 2 éves lánya még mindig nem hiszi el, hogy az apja szerepel a Vaianában, ami azért nagyon jó, mert már megint együtt énekeltek a plüssállatokkal

Dwayne Johnson és Jasmine. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Mi nagy zavarban lennénk, ha mondani kéne valamit, ami aranyosabb, mint Dwayne Johnson és a kétéves Tiana párosa, és valószínűleg Dwayne Johnson és nagyobbik lánya, a négyéves Jasmine (lásd fenti kép) lenne a nagy kérdésre a válaszunk. Így lelkesen ajánlanánk a figyelmedbe ezt a videót, amelyen a pankrátor apuka gyermeke plüsskutyáinak énekli a Vaiana betétdalát, több századik alkalommal, de Tiana továbbra se hajlandó elhinni neki, hogy az animációs film egyik figurájának az édesapja kölcsönözte a hangját.

Rákospalotai, szürreális családi élményéről posztolt fotót Lilu

Lilu nagyobbik fia, Dávid 11. születésnapját ünnepelték családi körben a hétvégén. Az alkalomra a nagypapa nem mindennapi meglepetéssel készült. Bővebben.

“Olyan, mint egy rémálom” – Kiss Gergely képtelen feldolgozni csapattársa, Benedek Tibor halálát

A június 18-án elhunyt vízilabdáshoz szoros barátság fűzte Kiss Gergelyt, aki beszélni is nehezen tud a történtekről. Erre a linkre kattintva egy interjút találsz, amelyben Kiss arról vall, mi történt a pólós közösségben, miután kiderült a végzetes diagnózis, és mi a helyzet azóta, hogy végleg el kellett búcsúzniuk Benedek Tibortól.

Kóbor János jó hírekkel szolgált Benkő Tibor állapotáról

MTVA/Bizományosi: Czimbal Gyula

A súlyos állapotban kórházba került billentyűs zenésztársa bizakodik. Részletek itt.

Hű de megnőtt Pintér Tibor fia

Tenya szerint a 14 éves Máté az apjára ütött, és mi egyetértünk vele. A hasonlóságot ezen a közös képen te is megcsodálhatod.

“Régi álmom vált valóra” – Gáspár Zsolti szerepet kapott egy sorozatban

Gáspár Győző testvére borzasztóan örült a nagy lehetőségnek. Élményeiről ebben a cikkben mesél.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mikor lesz az egészségügyi szakdolgozók következő...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...