Az Operaház igazgatója megszólalt: "Egy másik rockikon, aki nem oltatta be magát, élet és halál között van"

Startlap - Startlap
Ókovács Szilveszter a Hír TV képernyőjén árulta el, hogy Kóbor János mellett egy másik legendás zenész is válságos állapotba került a koronavírus miatt. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mónus Márton

Az Operaház igazgatója megszólalt: “Egy másik rockikon, aki nem oltatta be magát, élet és halál között van”

Ókovács Szilveszter a Hír TV képernyőjén árulta el, hogy Kóbor János mellett egy másik legendás zenész is válságos állapotba került a koronavírus miatt. Videó és további részletek itt.

Benedek Miklós: Látom magam előtt Tibort, ahogy ül, olvas vagy mosolyog, és majdnem belebetegszem

A tavaly júniusban elhunyt Benedek Tibor édesapja gyakorlatilag sosem beszél fia haláláról, de Csernus Imre műsorában mégis beszélt gyászáról. A Kossuth-díjas színész édesapja öngyilkosságáról is nyilatkozott. Bővebben.

Konyhafőnök: Sárközi Ákost annyira lenyűgözte Németh Kristóf, hogy kóstolás nélkül kötényt adott neki

A szimpátia kölcsönös, kiderült ugyanis, hogy Németh Kristóf “régi rajongója Ákos séfnek”, és miután megkapta a kötényt, közölte, hogy úgy érzi magát, mintha egy “világszintű ligába” igazolták volna le. Videó.

Palik László: Rettegek az eredménytelenségtől, rettegek attól, hogy gyenge leszek és elpuhulok, és rettegek az elhízástól

Az megvan, hogy Palik László beceneve az általános iskolában “Husi” volt, mígnem egy év alatt fogyott 38 kilót, és egészen addig saját bevallása szerint “őrülten sikertelen” volt “mindenben”? A tévés frissen elindult új YouTube-csatornáján a tervek szerint olyan beszélgetések születnek majd, amelyek során lebomlanak a falak az interjúalanyokról, és pont ez történt Palikkal az első adás alatt: sosem hallott titkokat mesélt fiatalkoráról és családjáról. Bővebben.

Mel Gibson Budapesten van: egy étteremben fotózták le

Chris Unger/Zuffa LLC

Az amerikai világsztár csütörtökön ült be egy steakvacsorára egy belvárosi étterembe, ahol a személyzet tagjaival fényképezkedett. Fotó és további részletek itt.

Ganxsta Zolee-nak sürgősen albérletre volt szüksége

Friss segélykérő posztját követően mondta el, hogy eladta a házát, ahonnan vasárnap már költözniük kellett. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hallgasd meg, hogy énekel Csobot Adél: megjelent Dobó Kata új filmjének betétdala

Az El a kezekkel a papámtól!Csobot Adél első filmes szerepe, a klipben pedig több ikonikus díszlet és szereplő is megjelenik a december 9-én bemutatásra kerülő moziból, plusz Dobó Kata is felvillan. Csobot azt mondja, slágergyanús a dal. Videó.

Molnár György ki akar lépni az Omegából

Benkő László halálának egyéves évfordulójára riport készült az együttesről. Tavaly Mihály Tamás basszusgitáros is elhunyt, Kóbor János válságos állapotban kórházban fekszik, és maga Molnár György is beteg. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a jubileumi koncertre készülő együttes sem fogja túlélni. Videó.

Andrei Mangra a Tóth Andihoz fűződő kapcsolatáról: “Ez több volt, mint amire számítottam”

A nagyváradi táncművész nem számított rá, hogy ilyen szorosra fűződik a viszony táncpartnerével. Ugyan a Dancing with the Stars szombaton véget ér, Tóth Andiék bíznak kapcsolatukban. A páros a próbateremben, egy rövid interjú keretében értékelte az elmúlt hónapokat – ha érdekel a felvétel, akkor kattints ide.

Meghan Markle hosszú idő után először mutatott képet kisfiáról

Toby Melville/ Pool/Samir Hussein/WireImage

A felvételen Archie háttal áll, de még így is látszik, mennyire hasonlít édesapjára, Vilmos hercegre. És az is kiderült, hogy a család csirkéket tart a kertben. Íme a felvétel.

Ez is érdekelhet

képcím

Több méter magas kaszás bábut fújtak fel az Operaház előtt

képcím

Újabb tabudöntögető intézkedést jelentett be Ókovács...

képcím

Miklósa Erika kiakadt az Operaház döntésén: "Nem a büfének van...