Az Omega menedzsere: Mecky nem volt vírustagadó, az oltásokban nem hitt

Startlap - Startlap
Trunkos András azt mondja, a koronavírusban 78 évesen elhunyt Kóbor János az utolsó pillanatig nem vette tudomásul, hogy mennyire beteg. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mohai Balázs

Az Omega menedzsere: Mecky nem volt vírustagadó, az oltásokban nem hitt

Trunkos András azt mondja, a koronavírusban 78 évesen elhunyt Kóbor János az utolsó pillanatig nem vette tudomásul, hogy mennyire beteg.Részletek.

Novák Hunor Kóbor János haláláról: “Legyen ez a tanulság, hogy érdemes oltani”

A kommentelők egy része eléggé kiakadt a közismert gyermekorvos bejegyzésétől, amelyben az Omega frontembere halála kapcsán az oltások fontosságát éltette. Ha kíváncsi vagy, mit írt Novák Hunor, akkor itt folytasd az olvasást.

Shane Tusup: Mindent szeretek Zsófiban, az életem szerelme, számomra a nagybetűs nő Zsófi

Tusup és Szabó a naplementében kéz a kézben andalogva, összeölelkezve adott interjút a Fókusznak. A párt eközben éppen a Best magazin címlapjára fotózták, és míg tüzetes beszámolót adtak arról, hogyan jöttek össze, mit szeretnek egymásban, és a többi ilyenkor szokásos dologról, Szabó Zsófi azért azt is közölte, hogy 

“nem szeretnénk annyira a kirakatba tenni ezt az egészet.”

Videó és további részletek itt.

Görög Zita: Szandinak nincs ízlése

A Konyhafőnök VIP szinte teljes adását passzív-agresszív, vagy csak szimplán agresszív veszekedéssel töltötték el. A műsor inkriminált jelenetei erre a linkre kattintva láthatók.

Rubint Réka megmutatta a Reggeliben, hogyan lehet fadíszítés közben is edzeni

MTI Fotó: Balogh Zoltán

“Én azt szoktam mondani, nem új évkor kell fogadalmat tenni, hanem előtte. A nyári alak tavasszal készül… az egész évben készül!”

Lakatos Márk és Papp Gergely mozdulatlanul nézték, ahogy Rubint ruganyosan pattog a stúdióban. Íme.

Kulcsár Edina és Csuti házassága egyelőre nem jött rendbe: “Vannak jobb és rosszabb napok”

A volt szépségkirálynő férje követői érdeklődésére árulta el, mi van köztük jelenleg Kulcsár Edinával, sőt, még a válást firtató kérdésekre is válaszolt. További információkért katt ide.

Kollányi Zsuzsi az első szüléséről: “Sose fogom igazán feldolgozni”

Második terhessége idején, amikor az orvosa rákérdezett, túljutott-e már azon, ami első alkalommal, ikrei születésekor történt, némán hallgatott. Kollányi iker fiai 33 hétre születtek, egyikük alig nyomot többet egy kilónál. Bővebben.

Rippel Feri azzal indokolja diétáját, hogy “mindennek megnövekedett a deutériumtartalma a világon”

“Elmehetnél Csernobilba”

reagálta Bárdosi Sándor, miután Rippel megpróbálta elmagyarázni, miért jó úgy táplálkozni, ahogy ő. A Hal a tortán epizódjának folytatásában is Bárdosi maradt az értetlen szerepében, például amikor meglátta, mekkora adag fagyi jutott neki. Videó.

II. Erzsébet gyászol: meghalt Ann Fortune FiztRoy hercegnő

Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Ann Fortune FitzRoy a királynő kamarahölgye és ruhatára úrnője volt, szoros baráti kapcsolatban állt Erzsébettel. A palota különleges üzenettel és számos fényképpel búcsúzott a hercegnőtől. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya