Az idei Emmy-gálán is a dekoltázsoké volt a főszerep

Csodaszép ruhák és gigadekoltázsok az egyik legfontosabb hollywoodi eseményről. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-23 13:35

Fotó: Tommaso Boddi/WireImage

Nézd meg az idei Emmy-gála eddigi legjobb ruháit és kirakatba tett melleit

Hazai idő szerint hétfő hajnali kettőkor kezdődött a 71. Emmy-gála, amelyen a tévé mellett szokás szerint a ruháké és a napbarnított testeké volt a főszerep. Erre a linkre kattintva megnézheted a legjobb vörös szőnyeges szetteket, ha azonban az érdekel inkább, ami a hétköznapokon a ruha alatt marad, akkor sincs okod aggodalomra, mert itt van neked ez a cikk, és benne egy alternatív galéria tele bevállalós dekoltázsokkal.

Jáksó László titokban megházasodott

Az 51 éves Jáksó Lászlóról már tudható volt, hogy van egy menyasszonya, a minap azonban azt is elárulta, hogy az esküvőn is túl vannak szíve választottjával. Erről ebben a cikkben  ő maga mesél, ahol az is kiderül, hogy mi köze van feleségének látványos fogyásához.

“Menjetek ki a p*csába” – közölte Bereczki Zoltán, és kivonult a stúdióból

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindjárt a Mokkában… Mesélek többek közt a Sztárban sztár leszek!-ről és az őszi koncertekről is!

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

A Sztárban sztár leszek! felvételén történt a fenti esemény, miután egy fellépés durván kiverte a biztosítékot Bereckinél.

Demcsák Zsuzsa elmesélte, hogy jöttek össze a férjével, és végre azt is elmagyarázta, mit is jelent pontosan az, hogy házasok

Demcsák Zsuzsa házas is, meg nem is, hiszen valódi esküvője nem volt indiai férjével. Akkor most hogy is van ez? Részben erre is fény derül a másorvezető alább olvasható írásából, amelyben feltárja hirtelen köttetett házassága valódi történetét.

Liu Shaolin Sándor bevetette a nagyágyúkat: olyan kockahasat és cuki kisgyereket villantott, amitől egy hosszú pillanatra mindenki szerelembe esik majd vele

Hiányozni fognak ezek a póló nélküli napok

– olvasható Liu Shaolin Sándor új instás fotója alatt, és valószínüleg ezzel sokan mások is egyet fognak érteni, ugyanis egy elég jól sikerült képről van szó: az olimpikon meztelen kockahasa felett a nyakában ülő végtelenül aranyos unokahúga látható.

Így néz ki most, 25 kilóval súlyosabban Gömöri András Máté

Az alábbi cikkben két maximumra gyúrt fotója mellett egy mostani képet is találsz Gömöri András Mátéról, aki a testépítő verseny óta 100 kilóra hízott. Ezen kívül arra is fény derül, hogy a drasztikus hízás és fogyás hogyan történt.

Mádai Vivient melltartóban fotózták

Kandász Andrea majdnem lerokkant az Ázsia Expresszben, és gyerekkori rémálmával is szembe kellett néznie

Kandász Andrea elmesélte, mik voltak a legnehezebb pillanatok számára az Ázsia Expressz második szériájában: kattintás után durva egészségügyi baleset, és egy gyermekkori rémálom következik.