Kiemelt Hírek 2020. július 07.

Az exfeleség feljelentette Molnár Anikót, amiért rendbe tette Gesztesi Károly sírját

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. július 07.
Molnár Anikó most ezen dühöng a közösségi oldalán. Bulvárösszefoglaló.

Az exfeleség feljelentette Molnár Anikót, amiért rendbe tette Gesztesi Károly sírját

Gesztesi Károly síremléke még nem készült el a januári temetés óta, és a sírhely sincs rendszeresen ápolva. Ezen próbált meg javítani Molnár Anikó, amikor kilátogatott a budakalászi temetőbe. A néhai színész exfeleségének azonban nem tetszett, hogy Molnár hozzányúlt a sírhoz, pláne, hogy posztolt róla, ezért feljelentést tett. Molnár Anikó most ezen dühöng a közösségi oldalán. Íme!

Árpa Attila keményen bírálja Lilut a Kaleta Gáborra tett megjegyzése miatt

Lilu erős véleményt fogalmazott meg a minap: a pedofíliával vádolt Kaleta Gábor enyhe büntetést kapott szerinte, és ennek hangot is adott. A jelek szerint Árpa Attila nem tartozik azok közé, akik egyet értenek a műsorvezetővel, ezt pedig a közösségi oldalán osztotta meg, majd rövid időn belül eltávolította a bejegyzést. Az internet nem felejt, itt te is elolvashatod, mit írt Lilunak Árpa.

Előre megírta saját gyászjelentését Ennio Morricone

A 91 évesen elhunyt zeneszerző utolsó gondolatait ebből a cikkből ismerheted meg.

Szépség, ragyogás, dráma, minden volt az életemben – Szabó Győző 50 éves

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sokáig ő volt az ország macsó Ákosa a Valami Amerikából, később a Beugró című tévéműsorbeli szereplése volt meghatározó, mostanság már Stokiként emlegetik A mi kis falunkból. Idén forog a saját drogproblémáiról szóló Toxikoma, melynek alapjául 2012-ben írt, azonos című regénye szolgál. Tudja, hogy ez örök bélyegként tapad rá, de már nem igazán érdekli. A színész életútjának fontosabb állomásait ez a cikk eleveníti fel.

5 fotó, ami bizonyítja, hogy Szoboszlai Dominik nem csak jó focista, de nagyon jóképű is

Szoboszlai Dominik a magyar futball egyik legnagyobb reménysége. A fiatal focista azonban nem csak jó játékos, de nagyon jóképű is. Ezen a linken te is meggyőződhetsz róla.

Paris Hilton nekiállt sütni, de rá kellett gugliznia, hogy mit jelent az, hogy felverni a tojást

Őszintén reméljük, hogy ezt csak a videó kedvéért csinálta, amit itt nézhetsz meg.

Mintha Pataky Attila jelentené be, hogy miniszterelnök szeretne lenni – Lehet elnök Kanye Westből?

TIMOTHY A. CLARY / AFP

Az évtized vicce, politikai trollkodás, egy meggondolatlan tweet vagy egy komoly, megfontolt döntés? Mindenki értetlenül áll Kanye West azon döntése mögött, hogy novemberben indulni akar az elnöki székért.Részletek.

„Aki híres, és fent van a Twitteren, az egy idióta” – 10 híresség, aki nem használja a közösségi médiát

Jennifer Lawrence nagy meglepetésre regisztrált a Twitterre, de azért még jócskán vannak olyan sztárok, akik makacsul távol maradnak a közösségi oldalaktól. 10 híresség, 10 magyarázat itt.

Jön a ValóVilág 10, a Szomszédok Janka nénije jelentette be

“Megint lesz ValóVilág. A tizedik. Te jó Isten! Hogy rohan az idő!” – jelentette be a Szomszédok Janka nénije pohárral a kezében. Azaz nem kell tovább kukkolnunk a szomszédainkat, ugyanis idén újra indul a ValóVilág Powered by Big Brother. A részleteket itt találod.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon