Az exatlonos Szabó Franciska zokogva, magából kikelve őrjöngött, majd ököllel ment neki az ajtónak

Startlap - Startlap
Az édesapja agyvérzése miatt korábban fétisvideós szereplésekre kényszerült cselgáncsozó komolyan összeomlott, régi, mély fájdalmak törtek fel belőle, mivel úgy érzi, társai lenézik őt. Bulvárösszefoglaló.

Az exatlonos Szabó Franciska zokogva, magából kikelve őrjöngött, majd ököllel ment neki az ajtónak

Az édesapja agyvérzése miatt korábban fétisvideós szereplésekre kényszerült cselgáncsozó komolyan összeomlott, régi, mély fájdalmak törtek fel belőle, mivel úgy érzi, társai lenézik őt. Olyan erős jelenet pattant ki, amire ritkán van példa a tévében. A történtekről készült rövid videó itt található, érdemes megnézni.

Kásás Tamás megmutatta csodaszép barátnőjét

A vízilabdás és Sophie másfél éve vannak együtt. A közös fényképért ide kell kattintani.

Galambos Lajos: Egy időre Budapestre költözöm

A trombitás elkapta a vírust, az aktuális bírósági tárgyalásán sem jelent meg, és elköltözött otthonról. Ha kíváncsi vagy, mi történt vele, akkor itt folytasd az olvasást.

Mihalik Enikő először beszélt új fiújáról: Budapesten élnek együtt

A TV2 maszkos műsorában mindenki legnagyobb meglepetésére a Baba jelmeze alól előbukkanó Mihalik egy jó időre a magyar fővárosba helyezte át székhelyét. Ebben a cikkben nem csak az új szerelemről, de tanulmányairól is nyilatkozik.

Európa egyik legígéretesebb színésznőjének választották Stork Natasát

Fotó: Maria Moratti/Getty Images

Stork a Horváth Lili által rendezett Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmmel került be a köztudatba, ami amúgy a hivatalos magyar nevezés a legjobb idegennyelvű film Oscar-díjára. És nagyon úgy tűnik, hogy még jó ideig nem fog kitörlődni onnan, mivel nemzetközi szinten figyeltek fel a tehetségére. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kern András: Hiányzik, hogy nem vagyok a tévében

A 72 éves Kossuth-díjas színművész imádja a televíziót, állandóan azt nézi, és öreg színész lévén számára a képernyőnek különös jelentősége van. Kern Andrással az InfoRádióban beszélgettek. Bővebben.

Aradi Balázs kínaiul beszélt a Reggeliben

A színésznek vissza kellett térnie Barátok köztbe, de amúgy egészen más, kifejezetten szokatlan tervei vannak a jövőjével kapcsolatban, nem véletlenül beszél kínaiul. Videó és további részletek itt.

Alekosz felajánlotta segítségét Donald Trumpnak

A Való Világ egykori nyertese valamiért úgy érezte, egy magyar nyelvű Facebook-bejegyzéssel kell kisegítenie a bajból az USA elnökét, aki körül a Capitolium ostroma óta erősen szorul a hurok. Amilyen rövid és tömör, olyan kiváló bejegyzés született Alekosz tollából. Íme.

Lola tudja, hogy több követője lenne, ha vetkőzne egy kicsit

De a 32 éves énekesnő képtelen rá, nem tud azonosulni a közösségi oldalakon tapasztalható új irányzatokkal. Erről, meg még sok minden másról Lola Liluval beszélgetett, miközben kisminkelte saját magát. Videó.

Emily Ratajkowski kutyasétáltatás közben mutatta meg, hol tart a terhességével

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Az erotikus Insta-fotók nagyasszonya októberben árulta el, hogy várandós. A csípős New York-i reggelen készült fotókon is jól látszik, hogy már nem sok lehet hátra a szülésig. A kávézós, kutyázós Ratajkowski és férje ebben a cikkben nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Bűnös Donald Trump a szexuális zaklatás vádjában

képcím

Donald Trump üzent Magyarországnak