Kiemelt Hírek 2018. december 05.

Az esküvő előtt egyetlen mondattal leplezte le magát a menyaszörny: a vőlegény 24 órán belül lemondta a ceremóniát

Startlap Kiemelt Hírek 2018. december 05.
Még a legnormálisabb arák is megborulnak kicsit az esküvő előtt, de ez a nő egy önző szörnyeteggé változott.

Ahogy közeledik a nagy nap, hajlamosak kicsit megőrülni a menyasszonyok, de az elég ritka, hogy valaki annyira kivetkőzzön magából, mint az a nő, akiről a Mirror ír egy esküvőszervező névtelen beszámolója alapján.

Az ismeretlen menyasszony problémái akkor kezdődtek, amikor testvére teherbe esett – olvasható a cikkben, de a folytatás alapján kétségesnek tűnik, hogy ez a megfogalmazás helytálló. A lánytestvér három éven át sikertelenül próbálkozott a gyermekáldással, majd amikor végre összejött neki az áhított baba, a testvér javában szervezte az esküvőjét.

Amikor a menyasszony értesült a sikeres fogantatásról, szabályosan kitiltotta testvérét az esküvőről, mondván “nem akar foglalkozni a terhesség miatt felmerülő problémákkal”. Vagyis körübelül amiatt zárta ki a testvérét élete “legfontosabb napjáról”, mert egy kismamán nem úgy állt volna a koszorúslány ruha, ahogyan azt ő eltervezte.

Ezen a ponton még mindenki úgy tett, mintha ez egy tök normális dolog volna, és folytatták az előkészületeket. Majd pár hónappal később a leendő ara és az édesanyja épp az esküvőszervezővel tárgyaltak, amikor az anyuka kapott egy telefonhívást. A telefont sírva tette le, ugyanis kiderült, hogy másik lánya elvetélt. A menyasszony azonban nem sírt, sőt, egészen rémisztően reagált:

Ó. Hát, akkor gondolom mégis eljöhet az esküvőmre, hiszen már nem terhes.

Ekkor az édesanyában is eltört valami, és síri hangon közölte az esküvőszervezővel, hogy nincs szükség a továbbiakban a szolgálataira, mivel nem hajlandó kifizetni az eseményt. A leendő feleség kegyetlensége végül teljesen saját maga ellen fordult, ugyanis 24 órával később az egész házasságot lemondta a vőlegény.

Keresés az oldalon