Az Ázsia Expressz eddigi legszexibb jelenetét Németh Lajos adta elő

Katika így indult az új napnak: "az új taktikám az, hogy én nem egy idegbeteg vagyok".

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-16 10:31

Az Ázsia Expressz szerdai adásában az előző napi amulett nyerteseként Kulcsár Edináék adhattak előnyt és hátrányt egy-egy párosnak. Az előnyt – 10 perc autózást – Zsoltiék kapták, a hátrányt – ami szintén 10 perc autózás, de a rossz irányba és ez csak a végén derül ki a játékosok számára – Nellyék nyerték meg maguknak. Amikor megtudták, hogy átvágták őket, rendkívül mérgesek lettek.

Ismét stoppolással kezdődött a program. Úgy tűnik, ekkorra szinte mindenki mélypontra került, Csuti elkedvetlenedett, de szerinte Edina miatt vonzzák be a negatív dolgokat, Katinkáék veszekedtek, mert Zita szerint Katinka folyamatosan kiabál, őt pedig nem hagyja szóhoz jutni, Nelly és Enikő is hajba kaptak.

Berki elvesztette egy kis faluban a napszemüvegét, meg is jegyezte, hogy eddig nem volt alkalma adakozni, de most, hogy elhagyta a faluban a szemüveget, örülhetnek, mert az többet ér, mint az egész falu.

Segítségül kaptam a játékosok egy vietnámi szótárt, így most már „profin” kommunikáltak a helyiekkel. Ez jól jött a szálláskeresésnél is.

Láthattuk a sorozat eddigi “legszexibb” jelenetét is, amiben Németh Lajos a kertben slaggal mosakodott, Noémi nem is nagyon értette, hogy miért nem a fürdőszobát használja.

Megtudhattuk azt is, hogy Attila ha hazamegy, „nekiugrik” a gyerekprojektnek.

Új nap, új lehetőségek! Katinka elmondta, hogy „az új taktikám az, hogy én nem egy idegbeteg vagyok”.

Csilla jó fej akart lenni és reggelit készített a házigazdáknak is, de a ház asszonya először öklendezett a szagtól, majd fintorogva tolta odébb kóstolás után.

Nellyék mindig szerencsétlenkednek a stoppolással (is), de most valami hihetetlen szerencse folytán egy ismerősük(!), a tegnapi sofőrük vette fel őket ismét.

A feladatuk azt volt, hogy kék kezű asszonyt kellett szerezniük és vele érkezni a célba.

Többen is tuti biztosra mentek, Berikék két nőt, Csilláék hármat, plusz egy csecsemőt is odahurcoltak. Katinkáék viszont nem vittek senkit. Berkiék lettek az elsők, így ők tölthetik a következő napot feladatok helyett nyaralással, illetve esélyesek a következő amulettre is.

 

Fotók: TV2

Mai nap hírei

Zöldhulladék égetési tilalom: mit szabad és mit nem?

agroinform.hu6 órája

Elszálltak a hazai használtautó-piacon az árak

autopro.hu8 órája

Egy Magyar akadályozhatja meg, hogy Trump Patriot Partynak nevezze az új pártját, a neve Donald Magyar

444.hu9 órája

Ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu10 órája

Mundruczó Kornél: „Majdnemhogy kommentálhatatlan” az SzFE új tanári kara

168ora.hu12 órája

Új postai logisztikai üzem

transpack.hu13 órája

8+1 film, ami izgalmasan kezdődött, de a befejezés nagy csalódás volt

joy.hu14 órája

5 jele annak, hogy nárcisztikus a párod

she.life.hu14 órája