Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői lányt 

Startlap - Startlap
A többszörösen díjnyertes magyar kutyatréner rendkívüli előadását a közönség és a zsűri, többek között Sofia Vergara és Heidi Klum is imádta. Bulvárösszefoglaló.

Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői lányt 

Berczes Christine Elisabeth egy egészen rendhagyó produkcióval állt színpadra: egy többszörösen díjnyertes kutyatrénerről van szó ugyanis, aki az Egyesült Államok tehetségkutatójába is kutyájával együtt érkezett, és olyasmit mutatott Heidi Klum, Sofia Vergara és Simon Cowell előtt, amihez foghatót alighanem kevesen láttak eddig életük során. Videó.

Szabó Zsófi elárulta, mi volt a legrosszabb csajozós szöveg, amit kapott, és egy különös szokását is leleplezte a világ előtt

A közelmúltban főként az eljegyzése felbontásával hírekbe kerülő Szabó a Joy magazin címlaplánya volt. A fotózásról készült videóban pedig a csodás ruhaköltemények bemutatásán túl izgalmas kérdésekre is válaszol a műsorvezető. Íme a felvétel.

Demcsák Zsuzsa nevelt fiát kellemetlen vádakkal illetik az Airbnb-n

A rendkívül nehéz gyermekkort maga mögött hagyó Horváth Leon immár több vállalkozást kezel, egyebek mellett rövidtávú lakáskiadással is foglalkozik. Az egyik ingatlanának legutóbbi bérlője azonban különös dolgokat állít tartózkodásáról. Horváth Leon kijelentette, csak a fizetést próbálják elkerülni ezzel a “gyalázatos módszerrel”. Mi történt? Innen kiderül.

Visváder Tamás: Kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség

Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja

– közölte a Mokka stúdiójában Visváder, akiről a múlt héten megtudhattuk, bűnnek tartja a Vajna Timi által olyannyira kedvelt jóslást. Ha mélyebben is elmerülnél Palácsik Lilla férjének nézeteiben, akkor kattints.

Sharon Stone kommentben jelentette be, hogy kilencszer elvetélt

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A világhírű amerikai színésznő a People magazin Instagram-oldalán osztotta meg megdöbbentő hozzászólását. A lap címlapján Peta Murgatroyd ausztrál táncosnő szerepelt, aki három gyermeke elvesztéséről nyilatkozott. Sharon Stone írása itt olvasható.

Kulcsár Edina már gyereket akar G.w.M.-től

Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film…

A témához nem is fűznénk hozzá mást, inkább olvasd el az idézet folytatását ebben a cikkben.

Erzsébet királynő új frizurát villantott

Az anglikán egyház 96 éves vezetője, Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának, illetve a nemzetközösségi királyságoknak királynője legfrissebb Insta-fotóján látványosan átalakult külsővel látható. Erzsébet a napokban ünnepelte platinajubileumát, amely eseménysorozat kicsit elterelte a figyelmet arról, hogy az utóbbi időben rendkívül sokat betegeskedett. Fotó.

Majka felesége megható posztot írt: “Potyogtak a könnyeim”

Dundika, avagy Majoros Hajnalka nem egy sírós típus, és maga sem gondolta volna, hogy hatéves kisfia, Olivér óvodás ballagásán ennyire elérzékenyül majd. Büszke anyai sorait és az eseményről készült családi fotókat erre a linkre kattintva tekintheted meg.

Tudod, hogy nézett ki Cseh Laci gyerekként? Most megnézheted

Az egykor alacsony tüdőkapacitással és asztmával diagnosztizált világ- és Európa-bajnok, 112-szeres magyar bajnok sportoló négyévesen kezdett el úszni. Azóta úszókarrierje véget ért, és hét év sikertelen próbálkozást követően hamarosan végre apa lesz belőle. Ebből a cikkből pedig megtudhatod, hogyan festett akkor, amikor még egészen fiatal volt, és rendkívül eredményes pályafutásáról csak álmodozhatott.

Natalie Portman szó szerint ragyogott új filmje Los Angeles-i premierjén

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Portman a Thor: szerelem és mennydörgés bemutatóján vett részt egy egyszerű, de annál figyelemfelkeltőbb miniruhában. A 41 éves Natalie Portman csodálatosan nézett ki a vörös szőnyegen. Galéria.

(Címlapkép: Fernando Leon/Getty Images for Faculty Productions)

Ez is érdekelhet

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját

képcím

Mi az egyes országok hivatalos nyelve? Kvíz