Autóstüntetést rendeztek az oltást elutasító tanárok mellett Devecseren

Startlap - Startlap
A demonstráló tanárok közül senki sem mert nyilatkozni a helyszínen, mert a tankerületi vezető megtiltotta nekik, hogy szóba álljanak a sajtóval. Esti hírösszefoglaló.

Autóstüntetést rendeztek az oltást elutasító tanárok mellett Devecseren

A demonstráló tanárok közül senki sem mert nyilatkozni a helyszínen, mert a tankerületi vezető megtiltotta nekik, hogy szóba álljanak a sajtóval. Részletek.

Illusztráció. Fotó: NurPhoto / NurPhoto via AFP

Szívátültetésből lábadozik az Európa-bajnok Fazekas Róbert

A korábbi atléta hónapok óta a Semmelweis Egyetem szívambulanciáján feküdt új szervre várva, mert a szíve nagyon gyenge volt egy genetikai eredetű betegség miatt. Elmondta, hogy érzi most magát.

Orbán Viktornak új Áder-utódot kell találnia, ami nem könnyű, hiszen nem biztos a Fidesz választási győzelme

Olyan emberre lenne szüksége, aki biztosan nem nő a fejére, ha nyer a Fidesz, de akkor is megállja a helyét, ha a mostani ellenzék alakít kormányt. Az államfőjelöltnek emellett is egy csomó szempontnak kell megfelelnie. Ha érdekel a téma, kattints ide.

Szijjártó Péter EU-s kioktatást és leckéztetést emleget, és magyar vétót ígér

A külügyminiszter azt írta, Magyarország nem fogja adni a támogatását semmifajta szankcióhoz a boszniai szerbek vezetőjével, Milorad Dodikkal szemben. Szijjártó Péter aggódik, ennek részletesebb okait itt olvashatod.

Évek óta nem történt ilyen: magyar diák jutott be a Yale-re

Dörnyei Bendegúz, a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tavaly végzett diákját felvették  a világ egyik legrangosabb egyetemére. Ebben a cikkben olvashatod a tehetséges fiatal történetét.

Kisgyerekek oltása: nem elég hatásos két Pfizer az öt éven aluliaknak

Ezért most a vakcina három beadott adagját tesztelik. Bővebben.

Ausztria hétfőtől szigorít a beutazási feltételeken

A koronavírus új, omikron variánsának terjedése miatt szigorítanak az osztrákok.  Milyen szabályok vonatkoznak az ingázókra?Kiderül innen.

Mátrafüreden van az ország legjobb szállása 2021-ben

Átadták az Év Szállása díjakat, és az is kiderült, hogy kik lettek a Turizmus Szakma Példaképei idén. Ha érdekelnek a díjazottak, itt találod a listát.

Megnyílt Ózd első McDonald’s étterme, sorban álltak a helyiek

Mintegy öt éve próbálták már Ózdra csábítani a gyorsétteremláncot, a lakosok ugyanis számos alkalommal jelezték, hogy igény lenne rá. Most megtörtént a várva várt pillanat. Mit jelent ez a városnak? Kiderül ide kattintva.

Csomagküldés és karácsony: ezekre az időpontokra figyelj!

Meddig halogathatjuk a megrendelés leadását, és mikor adjuk fel legkésőbb a csomagokat, hogy biztosan megérkezzen a karácsonyi ajándék? Ebben a cikkben összegyűjtötték a legnagyobb csomagküldők által megadott fontos időpontokat.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Orbán: Lesz nyugdíjemelés