Áttetsző ruhában ment férjhez Rubint Rella

Startlap - Startlap
Rubint Rella megadta a módját, emlékezetes menyasszonyi ruhát öltött élete nagy napjára. Heti bulvárösszefoglaló.

Különleges ruhában állt oltár elé Rubint Rella

Összeházasodott Rubint Rella és Novothny Soma. Az életmódtanácsadó, influenszer, fitneszedző és Cipruson játszó focista párja az inárcsi Levendulásban (Levendula majorban) mondta ki a boldogító igent. Hogy milyen gyönyörű menyasszonyi ruhát is viselt Rella, az ide kattintva azonnal megtudható. 

Új hírek az intenzívre vitt Bodrogi Gyuláról

A Kossuth-díjas színművészért Merkely Béla küldött mentőt, miután csütörtök hajnalban fulladni kezdett. Már jobban van, nyilatkozott is. Íme.

Bors: Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit és őrjöngve ordítozott az anyjával

A bulvárlapnak megszólaló ismerős szerint több szemtanú látta, ahogy Hosszú Katinka volt férje magából kikelve, “torkaszakadtából” üvöltözött Pálma asszonnyal, aki megpróbálta kiszabadítani lányát. További információkért katt ide.

Videón a 90 éves Galambos Erzsi, aki most is úgy mozog a színpadon, mint a fiatalok

A járvány miatt némi csúszással, barátai és pályatársai részvételével gálaestet rendeztek a József Attila színházban a Kossuth-díjas színművésznő kerek születésnapja alkalmából. Csakhogy Galambos Erzsi nem a közönség soraiból figyelte az előadást, hanem maga is táncra perdült és énekelt. Mint mondja, a nézőkért mindent megtesz, “ha beledöglik, akkor is”Íme a felvétel.

G.w.M. a koncertje közepén kiakadt, és lesétált a színpadról

Idegesen beszólt a technikusnak, és közölte, ha megjavítják a hangot, akkor hajlandó csak folytatni a fellépést. A jelenetről felvétel készült.

Szokatlan dolgot kért a temetésére Berki Krisztián

A 41 évesen elhunyt volt Fradi-vezér édesanyja elmondta, mi volt a fia kívánsága arra az esetre, ha történne vele valami. Berki Krisztián végső búcsújának részleteiről özvegye rendelkezett, akit férje halála fizikailag is látványosan megviselt. A szertartásra csütörtökön kerül sor. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Meghalt Éliás Gyula, az egyik első magyar dj

Meghalt Éliás Gyula, az első magyar lemezlovas-generáció ismert alakja, halálhírét fia, ifjabb Éliás Gyula is megerősítette. Részletek.

Jakupcseket 4 év után kirakták ATV-ről, nem teljesítette az elvárásokat

Először az emberi történetekkel foglalkozó Jakupcsek Plusz, majd ezt követően a Jakupcsek Night című műsorával szerepelt. A hírről és a döntés okairól a műsorvezető és a csatorna egyaránt megszólaltBővebben.

Már hétszer műtötték bőrrákkal Bródy Jánost

A 76 éves dalszerző-énekes tavasszal beszélt először a betegségéről, amikor már 6 operáción túl volt, azóta hetedszer is megműtötték. A Blikknek most elárulta, hogyan érzi magát a műtétsorozat után. Részletek.

 

Címlapkép: Life TV

Ez is érdekelhet

képcím

"Kimérten ömlik rád a kódolt gyűlölet" - Bródy János a...

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Bródy János dalt küldött Novák Katalinnak és Varga Juditnak