Áruba bocsátotta barátnőjét az eBayen egy férfi, ami ezután történt, arra még ő sem számított

Bosszúból tette fel a lányt az aukciós oldalra.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-08 11:43

Forrás: eBay

Egy angol férfi, Dale Leeks úgy gondolta jó ötlet feltenni kedvesét, Kelly Greaves-t az egyik legnépszerűbb aukciós oldalra, az eBayre. Az essexi férfi így szerette volna megbosszulni, hogy kedvese korábban megszégyenítette őt egy lovasboltban. A vicc azonban túl jól sikerült, hamarosan elkezdtek érkezni a licitek. 24 órán belül már 81 ezer ember látta hirdetést, 100-an indultak el az árverésen és mintegy 70 ezer angol fontot adtak volna Kellyért.

A nagyjából 26 millió forintnak megfelelő összeg már csak azért is meglepő, mert Dale nem igyekezett takargatni a nő “hiányosságait”. A férfi az “alkatrésznek, vagy nem működő” kategóriát választotta a vicces hirdetésnek, de kiemelte, hogy érdekli a csere is egy fiatalabb modellre, természetesen ráfizetéssel.

A “termékleírásnál” felvázolta, hogy a Kelly “folyamatosan nyüszítő hangot ad ki”. A karosszériánál megemlíti, hogy  “a külseje tűrhető, de ha közelebb megyünk hozzá, akkor látszik, hogy kissé kopott” és “Kelly hátsó nyílása kicsit szelel, de be lehet tömni”. Hozzátette: “nincs komoly sérülése, de azért érezhetően használt”. Végül közli az érdeklődőkkel, hogy mielőtt licitálnak Kellyre, fontolják meg, hogy 37 éves, szóval nem egy mai darab.

A férfi ezután több száz üzenetet kapott, amiben azt kérdezik a felhasználók, hogy elvihetik-e az asszonyt próbakörre, más pedig afelől érdeklődött, hogy hány korábbi gazdája volt a nőnek.

Az eBay azonban később eltávolította a hirdetést mondván, súlyosan megszegte a szabályokat, hiszen nem lehet testrészekkel kereskedni az áruházban.

És hogy Kelly mit szólt mindehhez? Bár elsőre nem örült a dolognak, mégis roppant viccesnek találta az egész “aukciót”. Az heccről beszámoló orgánumnak Dale elmondta, hogy kedvese egyáltalán nem volt mérges, bár megkérdezte tőle, hogy szomorú lenne, hogyha megvásárolnák tőle. Dale azt felelte, el lenne keseredve, valószínűleg sírna is, de mindezt egy drágább autóban tehetné.

Forrás: 9gag

Címkék:

ebay hirdetés vicc

Mai nap hírei

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu9 órája

Felháborító a bíróság döntése a Jézust ábrázoló karikatúra ügyében

demokrata.hu12 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu16 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu17 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu18 órája

Hagyjuk-e sírni a babát?

szimpatika.hu19 órája

Kilazult a szélturbina lapátja és összedőlt

tisztajovo.hu19 órája

A galambetetés okozta vesztét az írónak: híres emberek furcsa halála

she.life.hu20 órája