Arnold Schwarzenegger erős videóban üzent az orosz embereknek

Startlap - Startlap
A Terminátor nem beszélt mellé, jól fogta meg a lényeget. Bulvárösszefoglaló.

Arnold Schwarzenegger erős videóban üzent az oroszoknak

Videóban szólt az orosz emberekhez, az Ukrajnában szolgáló orosz katonákhoz és Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz az orosz–ukrán háború kapcsán Arnold Schwarzenegger. Íme

Újra megműtötték Bródy Jánost

Először február közepén műtötték Bródy János arcát, az énekes azonban a minap ismét bekötött fejjel posztolt. Megkérdezték a menedzserét, aki elmondta, milyen állapotban van az előadó. Katt ide.

Erős Antónia elmondta, hogyan beszél a gyerekeinek az orosz-ukrán háborúról

Azt kérdezték tőlem: ’Mama, ez a harmadik világháború?’

– árulta el a híradós.  Sokakat foglalkoztató kérdés, hogy az orosz-ukrán háború kapcsán mit osszanak meg a gyerekeikkel és mi az, amit nem adnának tovább. Erős Antónia is sokat gondolkozott ezen, de végül beszélt az ikreivel. Ha érdekel, mit mondott nekik, kattints ide.

Tóth Gabi elismerő oklevelet kapott Kárpátaljáról

Az énekesnő Instagram-sztorijai között osztotta meg egy sírós fejű és egy imádkozó kezet ábrázoló emoji kíséretében, milyen ajándékot kapott, mert „önzetlen tettekkel segítette a menekülteket”. Fotó itt.

Vágó István: „Van az a pénz, amitől az ember anyagias lesz”

Exkluzív interjúban mesélt részletesen arról Vágó István, hogy mi miatt jött el az RTL-től, és miért menesztették a TV2-től. A kvízmester Sebestyén Balázshoz fűződő viszonyáról is beszélt. Ha érdekel, itt nézheted meg.

Hamarabb születhet meg Rácz Jenőék első gyermeke

Rácz-Gyuricza Dóra a várandóssága 32. hétben jár, és szerinte akkorát nőtt a baba az utóbbi időben, hogy kizártnak tartja, a kiírt időpontig bent maradjon. A kismama itt osztott meg részleteket arról, hogy állnak a teendőkkel Kamilla érkezése előtt.

Nagyot nőtt Gombos Edina ritkán látott lánya

A korábbi műsorvezető lánya még kicsi volt, amikor a család elköltözött Magyarországról, azóta viszont kész hölggyé cseperedett. Itt láthatod egy friss fotón.

Mucsi Zoltán szerint lehet anyázás nélkül is válni

MTI/Szigetváry Zsolt

A színész a Klubrádió Szavakon túl című adásában az első házasságának felbomlásáról is beszélt. Meg arról, hogy korábban olykor indulatosan reagált helyzetekben, amikre ma már nem annyira büszke, azonban az évek során sokat változott-e téren. Részletek.

Sebestyén Balázs is rákeres magára az interneten

ByeAlex után Sebestyén Balázs is elismerte, hogy rendszeresen rákeres a saját nevére a neten. A csavar a sztoriban, ahogyan ByeAlex minderre reagált. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...