Áremeléssel indul a fűtési szezon

Startlap - Startlap
Ezredesként dolgozó volt szeretője feljelentette az ORFK egyik csúcsvezetőjét bántalmazás miatt. Rászállt a NAV a katásokra. Nyilvános az uniós biztosjelöltek névsora. Hírösszefoglaló.

Áremeléssel indul a fűtési szezon

Rossz hírrel veszi kezdetét a fűtési szezon: az egyik fűtőanyagnak emelkedett az ára. A részletekért ide kattints.

Ezredesként dolgozó volt szeretője feljelentette az ORFK egyik csúcsvezetőjét bántalmazás miatt

A Központi Nyomozó Főügyészségen alárendelt megsértésének vétsége és más bűncselekmény miatt folytatnak nyomozást, ugyanis az ORFK egyik ezredese bántalmazás miatt feljelentette felettesét, egy vezérőrnagyot, akivel korábban “magánéleti kapcsolata volt”. Arról, miként fajulhatott tettlegességig a viszony, ebben a cikkben írnak.

Rászállt a NAV a katásokra

Sok katás kaphat felszólító levelet a napokban a NAV-tól, amelyre ha nem figyelnek, súlyos következményekkel kell számolniuk. Minderről bővebben ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ursula von der Leyen bemutatta az uniós biztosjelöltek végleges névsorát

Fotó: Simona Granati – Corbis/Getty Images

Az Európai Bizottság elnöke hétfőn bemutatta a biztosjelöltek végleges névsorát, amelyben a nemek egyenlőségére törekedett. A listát itt találod

A javítóintézetben és a kihallgatások során is rémisztően viselkedett az a 12 éves lány, aki januárban megpróbálta leszúrni a szüleit

A Budakörnyéki Járásbíróságon tárgyalták annak a kislánynak az ügyét, aki az év elején egy körülbelül 17 centiméter hosszú késsel édesapját mellkason, a mostohaanyját pedig vesetájékon szúrta, és közben azt kiabálta, hogy “megöllek titeket”. A bíróság a gyermek letartózatásának meghosszabbításáról döntött, amelynek kapcsán fény derült arra, hogy a kislány a kihallgatások során, illetve a javítóintézetben is roppant aggasztóan viselkedett. Ennek részleteiről itt írnak.

Matolcsy György keményen beleszállt Varga Mihályba

Miért is ne lehetne kétségbe vonni egy pénzügyminiszter szavait, ha ellentmondanak a nemzet vágyainak és a hivatalban lévő kormány terveinek?

– tette fel a kérdést az MBN-elnök friss írásában, amelyben jól nekiment Varga Mihály korábbi kijelentéseinek. Ha érdekel, hogyan ekézte Matolcsy a pénzügyminisztert, akkor ezt a cikket olvasd el.

Elmarasztalták a fideszes jelöltet, amiért csalt egy facebookos szavazáson

A Hódmezővásárhelyen induló Daru Árpád maga is beismerte, hogy kamuprofilok voksait használta egy Facebook-szavazáson, amely miatt ellenfele, Mester János nevében kifogást nyújtott be a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezet. Az ügy részletei itt találhatók.

Elfogták a brit férfit, aki több mentőautót megrongált

A részletekért itt folytasd az olvasást.

“Nem vagyunk teljesen hülyék” – Pikó András kampányfőnöke reagált az illegális adatbázis-építés vádjára

Pikó András és Karácsony Gergely egy kampányrendezvényen. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A Józsefvárosban induló Pikó András polgármesterjelölt stábját tiltott adatbázis-építéssel vádolta meg a Magyar Nemzet egy zárt Facebook-csoportból nyilvánosságra hozott kép alapján. Udvarhelyi Tessza kampányfőnök reagált a lap állításaira, és elmondta az álláspontját arról, mi látható a képen valójában. Udvarhelyi beszámolóját innen ismerheted meg.

Fej fej mellett Tarlós és Karácsony

A 444.hu birtokába került a Závecz Research által szeptember elején készített felmérés, amely szerint a fővárosi főpolgármester-választás egy szoros, kétszereplős verseny Karácsony Gergely és Tarlós István között. Kíváncsi vagy a pontos számokra? Akkor erre a linkre kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Rendelet még nincs, sok a megválaszolatlan kérdés az...

képcím

Több embert túladagoltak vakcinával a Gottsegen György...

képcím

Hadházy: 474 millióból egy nagy halom trágya lett