Aranyos, ahogy II. Erzsébet tartja a kapcsolatot a dédunokáival

Startlap - Startlap
A királyi család idősebb tagjai különböző palotákban, de a többiektől elkülönítve élnek a koronavírus-járvány idején. Bulvárösszefoglaló.

Így tartja a kapcsolatot dédunokáival II. Erzsébet

Nagyon cuki módon tartja a kapcsolatot II. Erzsébet a dédunokáival. A kis György herceg és testvérei, a család valamennyi idősebb tagját meglepték valamilyen aprósággal. Ám nem ez az egyetlen friss hír a királyi családról. A részletekért ide kattints.

Hien a New York-i helyzetről: Ha itt lázas vagy, már nem fogadnak a kórházban

Hien New Yorkból jelentkezett be, miután az énekesnő ott él jó ideje. A közel kilencmilliós városban borzalmas állapotok uralkodnak a koronavírus-járvány miatt. Az énekesnő kiakadt azokra, akik nem veszik komolyan a járványt Magyarországon. Ha érdekel, mit tanácsol a magyaroknak, ebből a cikkből megtudhatod.

Boldog születésnapot, Jean-Paul Belmondo!

Jean-Paul Belmondo szerethető volt még a rossz filmjeiben is. Hihetetlen, de a francia színésznek ma van a 87. születésnapja

Az Oscar-, Grammy-, és Nobel-díjas Bob Dylan 78 évesen meghódította egy slágerlista élét

MTI/EPA/Abir Szultan

Vannak alkotók, akikről nehéz elképzelni, hogy találhatnak még új kihívásokat maguknak. Közéjük tartozik Bob Dylan is, hivatásos élő legenda, akiről azt hittük, hogy mindent, de tényleg mindent elért már, amit egy zenész csak elérhet a pályán. Erre most kiderült, hogy csaknem hatvan éves karrierje alatt Bob Dylan még egyszer sem volt slágerlista élén. Ez azonban az elmúlt héten megváltozott, ugyanis Dylan nyolc év szünet után váratlanul előállt egy új eredeti szerzeménnyel, a Murder Most Foullal, és a digitális eladások rockzenei listájának élére tört. Itt te is meghallgathatod.

Ricky Martin megmutatta legkisebb gyermekét

Tavaly októberben született meg  Ricky Martin negyedik gyermeke. Ekkor még csak egy képet osztott meg a csecsemőről, amin szinte csak a feje búbja volt látható. A 48 éves énekes most több fekete-fehér fotót is feltöltött Insta-oldalára, legifjabb, Rennek keresztelt gyermekéről. A fotókat itt találod.

Orbán Viktor „karanténszületésnapi” videót tett közzé

A kormányfő felköszöntött egy 100 éves dédnagymamát. A felvételt itt nézheted meg.

Exkluzív interjú Csákányi Eszterrel

Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának tagja, nemrégiben megkapta a Szabad Sajtó- és a Radnóti-díjat is. Egész élete a hivatásáról szól, soha nem volt férjnél, nincs gyereke, de azt mondja, nem bánná, ha most jönne egy világraszóló szerelem. A podcastet itt hallgathatod meg.

Hajdú Péternek láza volt, és alig érezte az ízeket, de nem tudja, hogy megfertőzte-e a koronavírus

Hajdú Péter február végén a koronavírus-járvány által erősen sújtott osztrák tartományban, Tirolban járt. A producer tünetei koronavírusra utalnak, de egyelőre nem tudja biztosan, hogy elkapta-e a fertőzést. Ha érdekel, min ment keresztül Hajdú, olvasd el az alábbi cikket.

Emlékeztek rá? Kertész Zsuzsa szerint a járvány idején sem szabad, hogy leolvadjon rólunk az emberi minőségünk

MTI Fotó: Hámor Szabolcs

Kertész Zsuzsa legendás tévés bemondó és pszichológus is. A koronavírus-járvány kapcsán osztotta meg gondolatait, tanácsait.

Rossz hírt közölt állapotáról a koronavírusos Barta Sylvia

A TV2 időjósa túl van több lázas napon és egy egyhetes antibiotikum-kúrán, ami egyelőre kevésnek bizonyult. Barta Sylvia beszámolóját a betegségéről, ebben a cikkben találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Orbán: döntött a kormány, nemzeti konzultációt indítunk

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat