Ángyán József szerint Rogán Barbara családja bombaüzletet köthetett

Startlap - Startlap
Az egykori államtitkár elmagyarázta: a hatalmas földbirtok akkor is nagyon jól hozhat, ha nem művelik. Hírösszefoglaló.

Ángyán József szerint Rogán Barbara családja bombaüzletet köthetett

A hvg.hu riportja szerint a dédestapolcsányiak egyik ámulatból a másikba esnek. Nem értik, Rogán Antal új feleségének családjánál sem a gyors gyarapodást, sem a hirtelen jött vonzalmat a földművelés iránt. Az 1600 lelkes borsodi településen mindenki hallott a 29 éves Rogán Barbara frigyéről és arról, hogy az esküvő előtt a család hatalmas földbirtokra tett szert. A földszerzésben rejlő talán legnagyobb lehetőségre Ángyán József, a második Orbán-kormány egykori államtitkára mutat rá ebben a cikkben.

Frenkó Zsolt nem nevezné szexuális zaklatásnak a viselkedését

A színész-rendező szerint semmi közeledési szándék nem volt benne, és meglepte, hogy Molnár Áron eddig tartogatta magában a történetet. Ha igény van rá, bocsánatot kér. Ha érdekel, mi történt a két színházi szereplő között, ebből a cikkből megtudhatod.

Mészáros Lőrinc közelébe került a tiszti kaszinó, amely az első százmillióihoz segítette a Fideszt 1993-ban

A beolvadás előtt álló MKB Bank emblematikus belvárosi székházát egy vadonatúj cégháló segítségével kötötték be a leggazdagabb magyar Andrássy úti cégközpontjába. Az egykori Magyar Királyi Tiszti Kaszinó 120 éves épületének történetét a Fidesztől Mészárosig ez a cikk tárja fel.

Az orosz állami tévé leleplezte, hol lábadozott Navalnij a mérgezése után

Celestino Arce / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az orosz állami televízió, a Rosszija 1 riportfilmjében bemutatta azt a 300 négyzetméteres freiburgi villát, amelyben Alekszej Navalnij akkor lakott, amikor mérgezéséből lábadozott. A riportban feltűnik egy „mindent leleplező” vécékefe. Részletek.

Színre lépett az építőipari csodacég tulajdonosa

Daniel Neubauer bécsi ügyvédet egy új tulajdonos, Aczél Zoltán váltotta fel a bécsi Belfry Holding GmbH-ban. Ez a hír első hallásra nem tűnik fontosnak, pedig nagyon sok mindent tisztába tesz a magyar építőipari közbeszerzések elmúlt évekbeli történetében. Részletek.

Kolostorban nyitott irodát az Emmi államtitkára is

Új irodája van Rétvári Bencének: az Országgyűlés havi 195 ezer forintot fizet az Emmi-államtitkár bérleményéért. A 48 négyzetméteres irodahelyiség az egyetlen külső bérlőnek kiadott rész az épületben. Részletek.

Bizalmas jelentés: Észak-Korea nem állt le az atomprogramjával

Észak-Korea a nemzetközi szankciókat megsértve folytatta atom- és rakétaprogramját 2020-ban – áll abban a bizalmas jelentésben, amely hétfőn került az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé. Minderről a Reuters hírügynökséget egy ENSZ-diplomata tájékoztatta. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Kósa Lajos nyugdíjas álma a kanyarban sincs

MTI/Balogh Zoltán

A nyugdíjas szövetkezetek létrehozására 2017 júliusától nyílt lehetőség, annak idején az ötletgazda Kósa Lajos azt mondta, el kell érni, hogy két éven belül legalább 800 ezer, 1 millió nyugdíjas tartozzon a szövetkezeti világhoz. Ebből a cikkből megtudhatod, mennyire sikerült mozgósítani a nyugdíjasokat.

Felépült a koronavírusból Európa legidősebb embere

A Lucile Randon néven, 1904-ben született Andrée nővér csütörtökön ünnepli a 117. születésnapját, ő Franciaország és egyben Európa legidősebb embere, a világon pedig a második legidősebb. Ha érdekel, hogyan élte meg a betegséget, erre a linkre kattints.

Sokat fog esni az eső, mielőtt megjön a nagy hideg

Csütörtökig nagyon változékony időben lesz részünk. Az északi megyékben többfelé havazhat, ugyanakkor az ország nagyobbik részén az eső lesz a jellemző. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

444.hu: Völner az Igazságügyi Minisztérium bejáratánál kapott...

képcím

Koronavírus itthon: kilőtt az új fertőzöttek száma

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...