Amiről Budafok polgármestere 'elfelejtett' tájékoztatni

Ezekre a konvektorokra jár az állami ingyenpénz, Velencét varázsolnának Budapestre, Rogánék nem az autókon spórolnak, itt a szedd magad eperföldek listája. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-23 08:50

Fotó: iStock (illusztráció)

Meglepetés érhet, ha kitöltöd ezt a kérdőivet

Látszólag ártalmatlan, közérdekű felhívást tett közzé Facebook-oldalán Budapest XXII. kerületének fideszes polgármestere, Karsay Ferenc. A valóság azonban egészen másként fest. Ebből a cikkből megtudhatod, mi történik az adataiddal, ha kitöltöd a kérdőívet.

Ezekre a konvektorokra jár az állami ingyenpénz

Halasztva, de szerdán elindult az Otthon Melege Program legújabb, konvektorcsere pályázata. Összesen három fajta eszközre lehet kérni a támogatást. A legfontosabb információkat ebben a cikkben találod.

Fotó: iStock

Velencét varázsolnának Budapestre

Megkötötték a szerződést az Észak-Csepel és Dél-Pest megújítására vonatkozó részletes beépítési terv elkészítésére. Már-már túl szép ahhoz, hogy meg is valósuljon. Ha kíváncsi vagy, mi minden épülne a területen, olvasd el az alábbi cikket.

Sztrájk jöhet az ország legnagyobb általános iskolájában

A veresegyházi Fabriczius József Általános Iskola 138 fős tantestületéből 116-an támogatják a május 29-i munkabeszüntetést. A tanárok jelezték: nem azért akarnak sztrájkolni, mert a pedagógusok „folyton elégedetlenek”. A lenti cikkből kiderül, miből lett elegük az iskola oktatóinak.

Fotó: iStock (illusztráció)

Rogánék és más kormányközeli emberek nem az autókon spórolnak

Az autók tartós bérlete nagyon drága megoldás, de előnye, hogy alkalmas annak eltitkolására, hogy ki is használja a járművet. Ezzel a konstrukcióval élt éveken át Rogán Antal, a felesége, valamint az V. kerület korábbi alpolgármestere és Habony Árpád volt felesége is. A bérbeadó cég ezen felül is jól járt.

Egy sárga kóbor kuka Nyíregyháza legnagyobb rejtélye

Az internetezők csak találgatják, milyen alapon és merre megy az a sárga szelektív kuka, amely a napokban többször rejtélyes módon változtatta a helyét a nyírségi megyeszékhelyen. Ha kíváncsi vagy az ügy részleteire az alábbi cikkben találsz további információkat és egy fotót is a renitens szeméttárolóról.

Nyitnak a szedd magad eperföldek – itt az országos lista

A Sokszínű vidék a Szedd magad oldal és a Gyümölcsvadász oldal segítségével idén is összegyűjtötte az országos listát – hol és mikor nyitnak a szedd magad földek. A listát itt találod.

Fotó: iStock

Mutatjuk, milyen idő lesz hétvégén

A következő napokban az ország nagyobbik részén már nem kell nagyobb esőre számtani, északkeleten azonban még változékony marad az idő, többfelé lesznek záporok. Mégsem lehetünk felhőtlenül boldogok, ha az égre tekintünk. Íme, a Kiderül részletes időjárás-előrejelzése.