Amíg Anna Kurnyikova az ikrekre vigyáz, Enrique Iglesias idegen nőket csókol

Startlap - Startlap
Az énekes koncertjén készült felvétel kikerült az internetre – a párja aligha örül, ha meglátja.

Enrique Iglesias a nők kedvence. Érthető, elvégre énekes, a világ minden táján ismerik, ráadásul jóképű, sármos. A lányok számára azonban rossz hír, hogy a 43 éves spanyol 2001 óta az egykori teniszcsillaggal, Anna Kurnyikovával van párkapcsolatban, sőt decemberben megszülettek az ikreik is.

Csakhogy vannak olyan rajongók, akiket ez hidegen hagy, és a jelek szerint Enrique Iglesias is meglehetősen laza szabályok szerint él. Az énekes All The Hits Live Tour néven Európában turnézik, és legutóbbi állomásán, Kijevben egy lánynak sikerült feljutnia a színpadra.

Iglesias sajátosan kezelte a helyzetet, ugyanis miután a lány egy képet mutatott neki másodpercekig csókolóztak a színpadon, majd egy közös fénykép elkészítése után ismét csókolóztak – írja a Daily Mail. Ezzel azonban még nem volt vége, mivel a rajongó zárásként az énekes nyakába csimpaszkodott, miközben lábával átkulcsolta a derekát.

Korábban is fordult már elő hasonló, akkor az énekes csak annyit mondott, hogy nem mindig csinálja ezt, de ha éppen jó a kedve, olykor megesik.

Már csak az a kérdés, hogy Anna Kurnyikova ezt mennyire tolerálja.

Ez is érdekelhet

képcím

Négyszer is beoltatta magát egy budapesti férfi

képcím

Az Izraeli sajtóból derült ki, hogy Magyarországon is volt egy...

képcím

Már várják a jelentkezőket a Hunor nemzeti űrhajósprogramba