Alaposan átvágták Korda Györgyöt, teljesen kiakadt

47 év után egy nagyon különleges szerepben tér vissza a filmvászonra Zalatnay Cini. Fotók Vilmos és Katalin szinte sosem látott, pazar otthonáról. Elég zavarba ejtő kép készült Melania Trumpról és a kanadai elnökről. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-27 13:22

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

“Ilyet álmomban sem mondanék, még akkor sem, ha kényszerítenének” – Korda György iszonyúan kiakadt egy kamu interjú miatt

Korda György magából kikelve nyilatkozott, miután tudomást szerzett arról, hogy egy lájkvadász weboldalon megjelent vele egy olyan interjú, amiből egyetlen betű sem valós. A pókerrajongó énekes nem véletlenül tajtékzott: olyan szavakat adtak a szájába, amelyek különösen fájnak neki. Erre a linkre kattintva kiderül, mi volt a hamis beszélgetésben, és hogyan reagált Korda az ügyre.

Itt van az ősz, és vele együtt elindult az Ázsia Expressz 2 is

A nyár még nem múlt el, és az éghajlatváltozásnak köszönhetően nem is fog olyan katonásan távozni, mint szokott, de ez a kertévéket szerencsére mit sem zavarja a műsorkínálat összeállításában, így már el is kezdődött az új szezon egyik nagyon várt programja, az Ázsia Expressz 2Angolul alig bénázó celebek, Gáspár Győző öccse a saját magát ábrázoló pólóban, és természetesen Demcsák Zsuzsa, akiről messziről virít, hogy abszolút nem az élményért játszik. 

47 év után egy nagyon különleges szerepben tér vissza a filmvászonra Zalatnay Sarolta

Vastapssal és virággal köszönte meg Zalatnay Cini munkáját a százfős stáb, akikkel egy hagyományosnak semmiképp sem mondható filmet forgattak. Az énekesnőnek egy olyan kulcsszerep jutott a moziban, ami rögtön megtetszett neki, ezért közel fél évszázad után erre a filmes felkérésre már nem mondott nemet.

A királyi család otthonába közel sem olyan egyszerű bepillantani, mint a hollywoodi villákba, de most mutatunk néhány fotót arról, hol lakik Katalin és Vilmos

Fotó: Duncan McGlynn/Getty Images

A brit királyi család más hírességekhez hasonlóan a többi ember számára szinte felfoghatatlan luxusban éli mindennapjait, egy dolog azonban mégis más a nemesi származásúak esetében. Őket nem tudják megközelíteni a lesifotósok, így kivételes pillanatnak számít, ha valaki mégis beleshet az otthonaikba. Ezért különösen érdekes az alábbi galéria, amelyben Vilmos herceg és felesége rezidenciájába nézhetsz be néhány fénykép erejéig.

Elég zavarba ejtő fotó készült Melania Trumpról és a kanadai elnökről

Lázban tartja az internetet az a kép, amelyen az amerikai first lady és Trudeau kanadai miniszterelnök látható, egy annyira gyönyörűen elcsípett pózban, amilyet csak ritkán sikerül egy fotósnak lekapnia. A kompozíció dicshimnuszából kihagyhatatlan Donald Trump, aki morcos arccal mered maga elé a párocska mellett.

Fenyő Miklós kivételes gesztussal emlékezik Szaxi Maxira

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photoworks, #photography , #photoshoot #photo studio, #fenyomiklos

Fenyő Miklós Hivatalos oldal (@fenyomiklosofficial) által megosztott bejegyzés,

Augusztus végi koncertjére különleges megemlékezéssel készül Fenyő Miklós jó barátja, a közelmúltban elhunyt Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi emlékére.

Koncertje után kórházba került Kis Grófó

Egymás után kerülnek kórházba a hazai zenészek: először Keresztes Ildikó, majd Delhusa Gjon, aztán Caramel egészsége is felmondta a szolgálatot. Ezúttal pedig Kis Grófó került olyan súlyos állapotba, hogy a mentőket kellett tárcsázni otthonából az egyik fellépés után. Az alábbi cikkben Kis Grófo részletesen beszámol arról, mi történt vele.

Haladás történt VV Fanni gyilkosságának ügyében

Már közel két éve nincs válasz a Novozánszki Fanni halálát övező kérdésekre. A fiatal lány 2017 novemberében tűnt el, és holttestét azóta sem találják. Az emberölési ügyben most egy újabb fontos lépés történt.

Gigantikus adományt juttatott el Leonardo DiCaprio a lángoló brazil esőerdő megmentésére

Fotó: Jun Sato/WireImage

Kósa Lajossal ellentétben Leonardo DiCaprio ahelyett, hogy elmagyarázná, nem a fák égnek az Amazonas-medencében, inkább elutalt egy tetemes összeget az esőerdő megmentésén munkálkodó Amazon Erdészeti Alapítványnak. Ebből a cikkből megtudhatod a pontos összeget, és azt, hogy DiCaprio szerint mit tehetünk mi az ügy érdekében.

Demcsák Zsuzsa szpojlerezett az indiai esküvőjéről

Egyre kevésbé világos, hogy Demcsák Zsuzsa indiai férje mitől is férj. Eddig arról volt szó, hogy indiában összeházasodtak, de nem hivatalos keretek között, így majd sor kerül egy olyan szertartásra is, amelyet a hatóságok is elismernek. Hétfő reggel azonban a Mokka stúdiójában Demcsák már egy jövőbeli indiai esküvőről osztott meg információkat. A folytatásért ezt a cikket olvasd el.

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu7 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu10 órája

Az egyik legszebb erdélyi faluban nézhetünk körbe ebben a kisfilmben

travelo.hu13 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu13 órája

Tévhitek, amiket a filmek hitettek el velünk

hamuesgyemant.hu13 órája

Annyian utasították vissza a kínai vakcinát a lakhelyén, hogy Sváby András hiába volt hátrébb a listán, máris sorra került, és ő igent mondott

propeller.hu17 órája

A meggyfák metszése tavasszal

edenkert.hu19 órája

Jelentősen gyengült a forint reggelre

tozsdeforum.hu19 órája