Alain Delon sírva vette át életműdíját lányától

Startlap - Startlap
Kiderült Gönczi Gábor és Schobert Norbika fogyókúrájának titka, megkezdődött Berki Krisztián büntetőpere, Gregor Bernadettet fiatal férfiak üldözik. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Videón, ahogy Alain Delon könnyek között átveszi életműdíját Cannes-ban Anoucka Delontól

A vasárnap esti 72. cannes-i filmfesztiválon Alain Delon megkapta a jól megérdemelt Arany Pálma-életműdíját, ami ellen hevesen tiltakozott a Women and Hollywood nevű amerikai feminista szervezet. A 83 éves színész nem tudta visszatartani érzelmeit, és könnyes szemmel vette át az elismerést lányától, Anoucka Delontól. Ha lemaradtál a botrányról, akkor ide kattintva bepótolhatod, ahol egy videót is találsz a megható eseményről. 

 

Ezt a büntetést kéri az ügyészség Berki Krisztiánra a 6 milliárdos adócsalási ügy miatt

Hétfőn megkezdődött az a büntetőper, amelyben 63 másik személy mellett Berki Krisztiánt is vádolják, méghozzá többek között különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalással. A 45. rendű vádlottként feltűnő Berki a vádirat szerint BK Movie Star nevű filmes és produkciós cégén keresztül fiktív számlákat fogadott be, így lett részese a mintegy hatmilliárd forintos adócsalásnak. Az előkészítő ülésen az ügyész indítványozta Berki büntetését, amelyről itt olvashatsz bővebben.

Fiatal férfiak futnak Gregor Bernadett után

Gregor Bernadett 47 éves kora ellenére még mindig gyönyörű, nem meglepő tehát, hogy bolondulnak érte a férfiak. A Jászai Mari-díjas színésznő ebben a cikkben elárulta, hogyan udvarolnak neki fiatal férfiak, és azt is kifejtette, miért indulnak nála teljesen esélytelenül.

Gyerekkori traumáiról vallot Völgyesi Gabi

Szörnyű emlékek ezek, amelyek egy gyerek lelkét nagyon meg tudják viselni

– vélekedik Völgyesi Gabi, aki részletesen elmesélte, hogyan alázták meg kicsi korában a társai. A Unique együttes énekesnője jelenleg a Törj ki, Te is lehetsz példakép! nevű gyerekeknek szóló programban segít, ez adta a vallomás apropóját.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holnap ellátogatok a felsődobszai általános iskolába és a “Törj ki, te is lehetsz példakép!” c. program keretein belül a gyerekeknek tarok motivációs előadást. Majd beszámolok Nektek arról, hogy végül ki kit lelkesített…😊 #völgyesigabi

Völgyesi Gabi (@uniquemusichu) által megosztott bejegyzés,

Nánási Pál büszkén mutatta meg mindenkinek felesége eddig ismeretlen tehetségét

Ördög Nóra az egyik legjobb magyar műsorvezető, odaadó édesanya, valamint ügyes modell. Most pedig kiderült, van még valami, amiben kiemelkedő. Minderről a büszke férj, Nánási Pál számolt be. Ha érdekel, miben tehetséges Ördög Nóra, ide kattints.

Nézd meg Labanc Lillát egy szál bikinialsóban

Labancz Lilla roppant sok energiát öl külsejébe, no meg abba is, hogy az eredményt mindenkinek megmutassa, a lehető legtöbb szögből. Az immár újra szőke hajjal hódító színésznő ezúttal egy olyan képet osztott meg, amelyen csupán egy arany bugyi takarja kerek idomait

Így fogyott le Schobert Norbi fia 12 kilót

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annyira jó így együtt!🚀❤️👑🍀

Schobert Norbi (Norbi Update) (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka és Schobert Norbert a hétvégén mutatták meg rajongóiknak, milyen elképesztő változáson ment keresztül fiuk, a 12 éves Norbika. Most azt is elárulták, pontosan mi kellett a 12 kiló mínuszhoz és a kockás hashoz.

“Újra előkerültek a karcsúsított ingek, a régi zakók és a feleségem tekintetében az a bizonyos tűz” – felesége döntött a közel 100 kilós Gönczi Gábor látványos fogyókúrájáról

A mai délután a fogykúrás híreké, hiszen Norbika mellett Gönczi Gábor is alapjaiban változtatta meg testét. A boldogságába belehízott műsorvezető sokáig küzdött az életmódváltás ellen, de végül felesége a sarkára állt, majd Gönczi a saját csapdájába sétált bele, így alá kellett vetnie magát az asszonyi akaratnak. A következő cikkből kiderül, mennyit fogyott a tévés, és milyen trükköt vetett be a nagy átalakuláshoz, valamint fotókon is bemutatják, hogyan változott az alakja.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában