Akkora dugó volt, hogy az út közepén kinyitott egy food truck, és sorban álltak előtte az emberek - videó

Startlap - Startlap
Egy csúnya baleset miatt gyakorlatilag parkolóvá változott a forgalmas út.

Péntek hajnalban egy benzinszállító tartálykocsi és egy SUV karambolozott Los Angelesben, ami miatt több órára teljesen megbénult a forgalom – számolt be a Fox 11 Los Angeles.

 

 

Mivel a tűozltók hiába locsolták vízzel a kigyulladt üzemanyagszállítót, és teljesen egyértelmű volt, hogy egyik jármű utasai sem élhették túl a balesetet, egyszerűen hagyták elégni a roncsokat. Ez körübelül két óra alatt meg is történt, a romokat azonban még sokáig takarították. Az út pedig hosszú kilométereken át gyakorlatilag parkolóvá vált.

Mivel se előre, se hátra nem lehetett moccanni, a dugóban rekedt food truck élelmes személyzete úgy döntött, kinyitnak az út közepén. Konkurencia nem volt, idő pedig mint a tenger, így hát sorban álltak a kocsi előtt az emberek.

 

People line up for food truck while stuck in traffic on 105 Freeway

The traffic backup was so bad Friday morning on the 105 Freeway after a deadly crash that many got out of their cars and a food truck opened for business.Drivers were stuck on the freeway for hours, with some even missing their flights as the freeway serves as a major route to LAX.More: https://bit.ly/2o4ToTv

Közzétette: Fox 11 Los Angeles – 2018. augusztus 24., péntek

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

Törés és feszültség van Márki-Zay stábja és a pártok közt,...

képcím

Kiderült, milyen hatása van az emberi szervezetben negyedik...