"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró videón Schell Judit a Debreceni Virágkarneválon

Startlap - Startlap
A nyolcvanas években mazsorettnek lenni a megyeszékhelyen kiváltságos dolog volt, sokan nem tudják, hogy Schell éveken át a helyi mazsorettcsoport tagja volt. Vasárnapi bulvárösszefoglaló.

“Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek” – retró videón Schell Judit a Debreceni Virágkarneválon

A debreceni születésű Schell Judit versenytáncosként kezdte, majd a külföldi utazások ígérete csábította el mazsorettnek. Éveken át űzte szenvedélyét, amelynek fénypontja a Debreceni Virágkarnevál volt. “Ez egy nagyon nagy esemény volt.” Schell Judit az RTL Klubnak mesélt arról, milyen volt mazsorettnek lenni a nyolcvanas években.

Tápai Szabina megszólalt: “A mi házasságunk egy óriási hullámvasút”

Nem véletlen nem vállalunk tévés szereplést

– közölte Tápai. Miután Horváth Gréta és Meggyes Dávid, valamint Kulcsár Edina és Csuti szerelmi sokszögeinek véget nem érőnek tűnő hírfolyamában hirtelen kipattant a pletyka, miszerint a Tápai-Kucsera házassággal is komoly gondok vannak, a kézilabdázó interjút adott Palik Lászlónak. Videó és további részletek itt.

Megható gesztussal emlékeznek Babicsek Bernátra Budapesten

A Turay Ida Színház emlékestet rendez, a bevételt pedig egy olyan dologra fordítják, amelynek köszönhetően minden évben tiszteleghetnek a szilveszterkor tragikus körülmények között elhunyt színész és harmonikaművész előtt. További információkért katt ide.

Alföldi Róbert: Lusták, bunkók, egyre primitívebbek és egyre inkább manipulálhatók vagyunk

MTI/Balogh Zoltán

A Centrál Színház a Network című darabja, a főszerepben Alföldi Róberttel egy provokatív szatíra a média hatalmáról. Az nlc.hu a főpróba után beszélgetett Alföldivel arról, mitől szomorú a darab magyarországi aktualitása, nézettségről, a tévécsatornák és a nézők felelősségéről, és kiderült, milyen ajánlat az, amit visszautasítana, és hogyan vehetjük át saját magunk az irányítást a média felett. Interjú.

Koltai Róbert: Nagy nehezen feltámasztottak, rövid időn belül kétszer születtem meg

Kiderült, hogy Koltai Róbert a születése után néhány nappal majdnem meghalt, az orvosok már le is mondtak a babáról. Mi történt? Innen kiderül.

Esztergályos Cecília: Igazi borzalmakon mentem keresztül, de már remekül vagyok

A 78 éves színésznő hosszú betegeskedés után visszatérhet a megszokott kerékvágásba, még a volán mögé is beülhet, ugyanakkor néhány dologra oda kell majd figyelnie. Bővebben.

A Barátok közt színésznője vicces videóban mutatta be 13 kilós fogyókúrája keserves titkait

Szabó Kitti számára egyáltalán nem volt egyszerű az életmódváltás, minden évben megfogadta, hogy végre leadja a plusz kilóit. Nem segített a helyzeten, hogy pajzsmirigy-alulműködéssel és inzulinrezisztenciával küzd. “De tavaly, 2021-ben minden megváltozott, csak a tavalyi év alatt 13 kilótól szabadultam meg, és még nagyon nem értem a célom végéhez” – fogalmazott. Videó.

Curtis és Judit nyilvánosan szerelmet vallottak egymásnak: “Eszméletlen büszke vagyok rád”

Curtis és Barnai Judit szakítottak, aztán mégsem, utóbbi ékes bizonyítéka egy bejegyzés az Instagramon. Bővebben.

Heath Ledger lánya elhunyt édesapja hasonmása

Jemal Countess/WireImage

Matilda Rose, aki a 2008-ban túladagolásban meghalt amerikai világsztár és Michelle Williams gyermeke, alig kétéves volt, amikor apukája meghalt. Arcvonásai egész kicsi kora óta mementóként őrzik Heath Ledger emlékét. Fotók.

Mutasd a csillagjegyed és megmondjuk a hivatásodat

Az asztrológusok szerint születési dátumod elárulja, milyen foglalkozás az igazán neked való, amellyel kamatoztathatod tehetségedet és nagy sikereket érhetsz el. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: smagpictures.com/Piroska Olajos)

Ez is érdekelhet

képcím

Népszava: milliárdos gyorssegélyt küld Magyarországnak az EU

képcím

Berki Mazsi megszólalt: A férjemnek gyönyörű temetése lesz

képcím

Még hosszú ideig maradhat az árstop