Kiemelt Hírek 2019. augusztus 12.

Ábel Anita először mutatta meg bikinis bombatestét

Startlap Kiemelt Hírek 2019. augusztus 12.
Kammerer Zoltánnal szakított a csaja, és máris új fiúja van. Szőke Zoltánnak segítséget kellett kérnie, hogy színpadra tudjon állni a Barátok közt után. Mit csinál Kulcsár Edina több mint napi 12 órán át a Szigeten? Mácsai Pál megrázóan beszélt szülei ápolásáról. Bulvárösszefoglaló.

Ábel Anitát is megérintette a nyár szele, és végre teljes valójában mutatta meg bikinis testét

Ábel Anita teste teljesen átalakult másfél évvel ezelőtti életmódváltása óta, az eredményt eddig azonban legfeljebb ruhában mutatta meg, vagy olyan fürdőruhás fényképeken, amiken igazából nem látszott semmi. Na de most vége a takargatásnak, Ábel két olyan képet tett közzé a bikinis valóságról, amin az egész alakja jól látszik. A fotókat elnézve érthetetlen, miért várt erre eddig. A fotókat itt találod.

Kammerer Zoltánnal szakított a csaja, és máris új fiúja van

Nagy lelkesedés övezte annak idején a hírt, amikor napvilágot látott, hogy Kammerer Zoltán és a szintén kajakos Kárász Anna egy párt alkot. A sportolópáros már nincs együtt, amelynek oka vélhetően egy harmadik személy.  Kárász nem akart nyilatkozni az ügyben, de nem így Kammerer, aki megosztotta szakítás részleteit, és azt is elmondta, mivel tölti most a napjait.

Szőke Zoltánnak segítséget kellett kérnie, hogy színpadra tudjon állni a Barátok közt után

Szőke Zoltán számára nem volt egyszerű a váltás a Barátok közt után: legújabb színpadi szerepéhez, az Egri csillagok musical változatában alakított Cecey Péter megformálásához szakmai segítséget kellett kérnie. Erről ő maga mesél az alábbi cikkben. Ezen kívül arról is szó esik, hogy az olvasópróbán váratlan meglepetés érte, ugyanis egy régi kedves kollégájával együtt fog játszani, akit minden bizonnyal te is jól ismersz.

Mit csinál Kulcsár Edina több mint napi 12 órán át a Szigeten?

Nagyon fáradt vagyok

– kezdi Kulcsár Edina, amikor arról mesél, hogy jelenleg éjfél után jár haza, de már hajnalban kel, mivel a Sziget Fesztiválon dolgozik. Mit csinál a szépségkirálynő a Szigeten, és hogy marad így ideje pici gyermekére?Kattintás után kiderül.

Mácsai Pál megrázó őszinteséggel beszél az otthonápolás nehézségeiről

Forrás: Facebook/ TASZ

Mácsai Pál saját fájdalmait és tapasztalatait osztotta meg, amikor a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezet felkérésére az otthonápolásról beszélt annak érdekében, hogy végre hatékony kormányzati segítséget kapjanak az érintettek.  A Jászai Mari-díjas művész szülei haldoklását idézi fel  az ezen a linken elérhető megindító videóban.

Dopeman elmondta, hogy van most az agyvérzéstől lebénult édesapja

Idősebb Pityinger László 2017-ben nem sokkal azután kapott agyvérzést, hogy fogyatékkal élő lánya kikerült az intenzív osztályról. Az ifjabbik Pityinger most elmesélte, hogy van édesapja, aki a sztrók következtében fél oldalára lebénult

A Boney M. énekesnője rajongva beszél Budapestről

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dress by : SZONJA DUDIK Slovakia #showtime #fashion #avision #marshall #starjamband #sheylab #justify #reggae #sonjafashions #bonniefashions #szonjadudikqueendom

Sheyla Bonnick (@sheylabonnick) által megosztott bejegyzés,

Az 1974 óta aktív német Boney M. már többször fellépet a magyar fővárosban, de idén hamarosan Kaposváron is színpadra lépnek. Ennek apropóján a zenekar énekesnője, Sheyla Bonnick elmondta, milyen szoros viszony fűzi Budapesthez. Ha érdekel, hogyan nyilatkozott, akkor ezt a cikket olvasd el, amelyben a jamaikai származású művésznő azt is kifejti, mi a Boney M. évtizedek óta tartó sikerének titka.

Charlie Sheen kissé fura magyarázatot adott arra, miért nem veszi magához az ikreit, amíg az anyjuk ismét az elvonon múlatja az időt

Charlie Sheen  volt feleségét – pontosabban az egyiket a három közül – Brooke Muellernek hívják, aki az exfeleség státuszon kívül két gyereket és egy elég vérszegény és sikertelen színésznői múltat tud felmutatni, no meg azt, hogy drogfüggő. Mueller most is éppen egy elvonón lábadozik, ennek ellenére Sheen nem hajlandó magához venni közös ikreiket, és ennek miértjére egy kissé hihetetlen magyarázattal állt elő.

Keresés az oldalon