A VOLT-on megőrültek Korda és Klárika erotikus táncáért

Egy csomó izgalmas részlet derült ki Kiss Ramóna esküvőjéről. Cseh László a pénz miatt nem kér Hosszú Katinkából. Mutatjuk, hogyan kérte meg barátnője kezét élő adásban Zámbó Krisztián. Nézd meg a 25 kilóval vékonyabb Király Lindát, akinek kiműtötték a gyomra 80 százalékát. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-27 13:24

Korda György és Balázs Klári az EFOTT színpadán 2011-ben. (Fotó: MTI/ Mészáros János)

A VOLT fesztivál megőrült Korda György és Balázs Klári erotikus színpadi táncáért 

Korda György és Balázs Klári életükben először léptek fel a VOLT fesztiválon, ezért kissé izgultak, hiszen a soproni közönség elméletben nem az ő rajognóikkal van tele. De az aggodalom teljesen felesleges volt. Ha érdekel, miért féltek annyira Kordáék, és milyen elsöprő sikert arattak, akkor ezt a cikket olvasd el, ahol a házaspár erotikus performanszáról is beszámolnak.

Egy csomó izgalmas részlet derült ki Kiss Ramóna esküvőjéről

Talán azt hitted, hogy Kiss Ramóna és Lékai Máté esküvőjéről azért csak utólag számoltak be, mert nem szerettek volna nagy hírverést. Valójában az eseményen ott volt a Story magazin is, amelynek köszönhetően egy csomó bennfentes információt tudhatsz meg a nagy napról. És azt is megnézheted, milyen gyönyörű volt a menyasszony

Cseh László a pénz miatt dobta Hosszú Katinkát

Cseh László nem Hosszú Katinka-féle Team Ironban indul a Nemzetközi Úszó Ligában, azért, mert mások több pénzt ajánlottak neki. Erről ő maga nyilatkozott, szavait az alábbi cikkben olvashatod. Onnan az is kiderül, kiket választott a bajai úszócsillag helyett, plusz az is, miként reagálhat a visszautasításra Hosszú.

Nézd meg, hogyan kérte meg barátnője kezét élő adásban Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián már nyolc éve jár Zsuzsival, néhányszor szakítottak is, és végülis csak most jutott el odáig, hogy megkérje szerelme kezét. Méghozzá az RTL Klub Reggeli csütörtöki adásában, az élő felvétel közben. A videóért ide kattints.

“Az életemért küzdöttem” – Király Linda 25 kilót fogyott, miután a sebészek kivágták a gyomra 80 százalékát

Király Linda évek óta küzd súlyproblémáival, illetve pontosabban azzal, ami a drasztikus hízását okozta, ugyanis súlyos beteg. Itt elolvashatod beszámolóját a kálváriájáról: az orvosi beavatkozásokról, a fájdalmakról és a szégyenről. No meg arról, hogyan érzi magát most, hogy 25 kilót fogyott egy műtétnek köszönhetően. Az átalakulásról fényképet is találsz!

Ha esetleg eddig nem volt egyértelmű, hogy Vilmos herceg mennyire jó fej, akkor nézd meg, mit nyilatkozott szerdán

Fotó: Jonathan Brady – WPA Pool/Getty Images

Vilmos herceg a szerdai nap során az Albert Kennedy Trustnál tett látogatást, amely az LMBTQ ifjúsági közösség hajléktalansággal szembesülő tagjain igyekszik segíteni. Itt beszélt a nem hagyományos nemi identitással rendelkezők ügyéről, és felettébb fontos kijelentéseket tett. Szavainak súlyát jól mutatja a BBC tudósítójának kommentárja, aki szerint ez egy nagy pillanat a teljes LMBTQ-közösség életében. 

Éppen ma három éve, hogy Bud Spencer örökre elbúcsúzott tőlünk

Három évvel ezelőtt, 2016. június 27-én hunyt el Bud Spencer, vagyis Carlo Pedersoli, a Piedone-filmek és a spagettiwesternek termetes sztárja. Emlékezzünk rá együtt ezzel a megindító írással.

Fotó: West Film/Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Bye Alex vallomása: tényleg szakítottak

Eddig csak pletykálták, de Bye Alex most megerősítette: tényleg külön utakra tértek a barátnőjével. A szakításról az énekes a Facebookon árult el egy nagyon fontos részletet, valamint azt is megosztotta, miért titokolóztak. A bejegyzést itt olvashatod el.

Mai nap hírei

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu10 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu18 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu18 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája